4 Replies to “MICHA’S UPDATE OVER FAKE NEWS VAN DEEP BEHIND ENEMY LINES”

 1. Als je het taalkundig bekijkt, is fake een bijvoeglijk naamwoord dat het zelfstandig naamwoord nieuws kwalificeert. Maar het is een echte contradictio in terminis: nieuws dat geen nieuws is. Zoiets als fake vuur: vuur dat het essentiële element vuur ontbeert. Dat bestaat wel, je moet dan denken aan een virtueel vuur of zo. Dus ik zou ervoor pleiten om de term fake nieuws te reserveren voor alle nieuwsberichten, die geen nieuwsberichten zijn. Ik denk dan alleen aan satirisch nieuws. Dat soort berichten leveren inderdaad soms verwarring op. Dus: fake nieuws is nieuws dat uitsluitend satirisch bedoeld is, en niets meer. Dan is het glashelder!

 2. Eén ding heb je met Opa Nico gemeen: de geluidskwaliteit van jullie laatste toespraakjes is dermate belazerd dat ik binnen twee tellen afhaak.

  Bagger, onamenhangend.

  Al gelezen dat The Doanld gezellig op bezoek is geweest vandaag bij de jongens en meisjes van de NYTimes?

  Hij snapt beter dan jij hoe je met de MSM om kunt gaan ……..

 3. Het lijkt erg op de NOS dit:

  Kennelijk via hun correspondent in Djakarta krijgen we een reportage uit Calcutta te horen, waar de betreffende correspondent in een harington zit en steenkolen-Engels brabbelt.

  Enfin, dat de MSM gewoon chronisch wetenschappelijk uitgedokterde USA/GB propaganda en psychopathisch akelige leugens de wereld in slingeren was mij al sind Dresden duidelijk en anders wel sedert Golfoorlog II.

  Hoe gaan we deze optelsom van ware krankzinnigheid nu definitief de pas afsnijden, dat is de vraag.

  Mijn voorstel ligt er. Wie iets beters weet mag een stap naar voren doen……

Geef een reactie