MICHA’S VREDESAANBOD AAN HERMAN BOLHAAR VAN HET OM

TERWIJL HET OM EN HERMAN BOLHAAR MET BLOED DOORLOPEN OGEN NOG STEEDS ‘OP RAMKOERS’ LIGGEN MET MICHA EN VANDAAG DE ZEVENDE ZAAK TEGEN HEM BEGONNEN, BIEDT DIE LAATSTE JUSTITIE NU EEN UITGESTOKEN ARM AAN OM EEN EINDE TE MAKEN AAN DE HORROR DIE NU AL MEER DAN 10 JAAR DUURT WAARVAN RUIM 5 IN STRAFRECHTELIJKE ZIN

Parket-Generaal
T.a.v. het College van Procureurs-Generaal
Postbus 20305
2500 EH DEN HAAG
Haarlem, 15 juni 2015
Betreft • Kat/ OM
Dossiernr.: 20150101
Uw referentie :
[wp_ad_camp_1] Edelgrootachtbare Dame, Heren,

Hierbij vraag ik uw aandacht voor verschillende strafzaken die momenteel aanhangig zijn tegen mijn cliënt, de heer M. (Micha) Kat. Het betreft de volgende strafzaken:

De zaak met parketnummer 16/ 660002-14, aanhangig bij de Rechtbank Midden-Nederland, waarin cliënt wordt verdacht van smaad, laster en belediging, gepleegd jegens M.W.M. Gelauff;
De zaak met parketnummer 23/ 004346-11, aanhangig bij het Gerechtshof Amsterdam, waarin cliënt wordt verdacht van bedreiging, gepleegd jegens B. Mos;
De zaak met parketnummer 21/ 004090-14, aanhangig bij het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, waarin cliënt wordt verdacht van smaad, laster en belediging, valse bommeldingen, bedreigingen, opruiing en belaging gepleegd jegens verschillende personen.

Cliënt heeft gedurende de afgelopen jaren als journalist allerlei misstanden binnen de rechtspraak en binnen de organisatie van het Openbaar Ministerie aan de kaak gesteld, zoals bijvoorbeeld over “de liegende rechter” Westenberg en het vermeende seksueel misbruik van minderjarigen door de voormalige Secretaris-Generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, de heer J. Demmink.
Omdat cliënt dit soort op zijn zachtst gezegd gevoelige kwesties onder de aandacht brengt van een groot publiek, en zich daarbij soms wellicht niet heel diplomatiek heeft uitgelaten, hebben het Ministerie van Veiligheid en Justitie en/ of het Openbaar Ministerie verschillende pogingen ondernomen om cliënt het zwijgen op te leggen, althans hem het leven als journalist en mens in Nederland onmogelijk te maken. Gevolg daarvan is, dat cliënt zich momenteel niet meer binnen Nederland kan begeven, omdat hij bij binnenkomst naar verwachting onmiddellijk zal worden aangehouden in verband met de bovenstaande tegen hem aanhangige strafzaken. Overigens hebben de genoemde strafzaken een langdurig en onregelmatig verloop: met name de zaken, aanhangig bij het Gerechtshof Amsterdam en het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden willen maar niet tot een einde komen en slepen nu reeds meer dan vijf jaar voort. Het lijkt er daarmee op dat ook het Openbaar Ministerie zelf inziet dat haar positie niet al te sterk is.

Daarnaast zal cliënt kunnen worden aangehouden, omdat in verband met een strafzaak waarin hij reeds is veroordeeld is besloten dat hij zijn DNA zal moeten afstaan. Cliënt heeft dat altijd geweigerd en blijft dat weigeren, hetgeen kennelijk ook een reden is waarom het Openbaar Ministerie een aanhoudingsbevel heeft doen uitgaan.

Naar mijn overtuiging begint de hele kwestie rond cliënt behoorlijk uit de hand te lopen en ik vraag mij dan ook af of er niet op een of andere manier een oplossing bereikt kan worden, waarbij cliënt verder met rust wordt gelaten en de lopende zaken tegen hem worden geseponeerd. Dat klinkt misschien wat vergaand, maar dat is het niet, als men bedenkt dat het toch vooral gaat om uitingsdelicten, waarbij cliënt ervan wordt verdacht zich op een beledigende manier te hebben uitgelaten over bepaalde personen. Juist in het licht van de recente ontwikkelingen, waaronder bijvoorbeeld het sepot in de recente “Fuck de Koning”-zaak, zou het merkwaardig zijn cliënt nog verder te vervolgen. Namens cliënt vraag ik u dan ook om een onderzoek te doen naar de mogelijkheid om ook de verschillende tegen cliënt aanhangige strafzaken te seponeren.

Uiteraard zijn cliënt en ik graag bereid om daarover met u, of met een daartoe geschikte andere vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie, van gedachten te wisselen, maar dan wel op voorwaarde dat cliënt bij binnenkomst in Nederland niet door politie of marechaussee zal worden aangehouden en hij zich met mij in vrijheid naar het gesprek kan begeven.

Met belangstelling zie ik uit naar uw berichten.

mr. T Stapel

6 Replies to “MICHA’S VREDESAANBOD AAN HERMAN BOLHAAR VAN HET OM”

 1. Beste Micha,

  Ik vrees dat je te laat bent met inbinden. Ik las dat er inmiddels 10 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf tegen je is geëist en omdat je geen verdediging voerde zal de rechter die eis wel volgen. De komende tijd zit je dus vast en als je eenmaal vast zit en als die andere zaken gaan lopen wordt het wellicht een langlopende geschiedenis.
  Je hebt je hand overspeeld en daar krijg je de rekening van gepresenteerd. Mooier kan niemand het voor je maken.
  Als je de schade wilt beperken zou ik steviger inbinden. Dat kun je doen door deze site op te heffen en een tijd van de radar af te gaan of op deze site al die bizarre beschuldigingen, althans beschuldigingen die je never nooit kunt hardmaken, rectificeren. Daar kun je in de komende strafzaken naar verwijzen en ik denk dat een rechter daar wel gevoelig voor zal zijn. Alleen veel spijtbetuiging en deemoed gaat je pil verzachten. Koppig zo doorgaan betekent jaren brommen.

  Ik wens je het allerbeste en veel wijsheid toe,

  Mis

 2. Wáát..uitgestoken arm? jááh ..in zijn bruine kerstster en hem van binnen uit wurgen er mee..dé hond..dé Kindér verkráchter

  Die houdt er via twee holdings vier bordelen op na waar die mensen ..formerly schoolkinderen (dáár begint t namelijk…creches opvang schooltjes)gijzelt ter misbruik al dan niet chemisch via drug afhankelijkmakingen of fysiek by force gijzelt

  Had die ex president hoge raad ybo buruma ook al een bordeel via een holding.

  Wetgever heeft duidelijk t personeel van een israelische vuilnisbelt waar ze met dna en kloning experimenteren als ik zo die loensende kikkerkop zie en vast heel close met afval als holleeder en bruinsma gezien die bordelen en wat die van de week zei over zijn drugscampagne waar die wat pakjes wit uit het water moest vissen dat zijn burgemeesters voor hem verspreiden onder onze Kinderen(ook via schooltjes)en hij dus maar ging zweten van zijn drugbestrijding

  Hij zei op tv einde budget voor drugbestrijding is in zicht na die twee pakjes in dat water terwijl die net 170 miljoen crimineel geld er van had gevangen en heel drugbestrijding dus een zelffinancierend groeiend gebeuren kan zijn dus.

  Komt de vraag ook waar die 170 miljoen gebleven zijn dan.

  Kan ook nog eens dubbelwerkende bijkomend zijn dat die niet wil dat zijn stash als heroinejunk zijnde niet in gevaar komt anders krijgt ie t kout. De cabal heeft van alle bestuurders internationaal heroinejunks gemaakt ter loyaliteit en corruptie

  Maar n arm…dat ie Moge Struikelen op 13 hoog!

  De verrotting was van meet al duidelijk daar dit exemplaar door demmink is geinstalleerd

  Je moet ze echt als kanshebber op onderhandeling af schrijven dat wordt nooit wat en richt je taktiek dáár Beter op dan zinloos gejammer aan dovemansoren. N Media als t Russische Sputnik kan een specialist als jij ook zelfs nog wel gebruiken oid zullen zeer geinteresseerd zijn in je kennis omtrent westerse wetgevers en media.

  Uitzoeken wié nou zo allemaal eigenaar van de sexindustrien zijn viavia zou ook wel spetterend worden denk ik? Komen we Kinder pooier mark ook nog tegen of de van vollenhovens als eigenaar Belgisch kasteel amerois aka Kinder jachtgronden en Kinder bordeel amerois. Was voorheen eigendom van heinrich himmler

  1. Bible scholars are aware that Jesus Christ denounced the Pharisees. He said they nullified all the Commandments of God by their Tradition, “teaching for doctrines the commandments of men” (Mark 7:13; Matt. 15:6-9, etc.). His invective, in truth, cannot be equalled. All of Matthew 23 is like a whiplash.
   He likened Pharisaism to a whited sepulchre, indeed beautiful outwardly, but “inside full of dead men’s bones and of all uncleanness.” Christ climaxed one condemnation after another with the expletive, “Hypocrites!”
   He called the Pharisees children of them that Killed the Prophets. He foretold they would go on Killing, Crucifying and Persecuting until the guilt for all the Righteous Blood shed from Abel on down would be upon them. ”
   Ye serpents, ye generation of vipers, how can ye escape the damnation of hell?” Christ asked.
   Christ is as utterly devastating of Pharisaism in the record of John 8. Although He admitted that His hearers were descendants of Abraham, He said they were, Spiritually, of the Devil. Christ told them:
   Ye are of your father the Devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because the truth is not in him.
   When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar and the father of it (John 8:44).

   1. hahaha vredes aanbod … aan n psychopaat en een criminele organisatie hahaha …alleen als je diep door de knie gaat ze vredig pijpt en voor altijd je mond houdt maak je mogelijk n kansje

    1. Ja de holdings van bolhaar heten mercator.inc en minerva.inc op de Shetland Eilanden.

     Daar zullen de winsten van zijn drughandel ook wel opgeborgen zitten die via zijn burgemeesters verspreidt worden.

     En de protectiegelden die ze van de erdoganturken krijgen. Slim van ze laten ze de politie in chronische hevige campagnes alle vrije wietkwekers opruimen en dan geven ze de gebieden aan de erdoganturken voor protectiegeld.

     Actie Tegen de gevaarlijker harddrugs is amper aanwezig daar dat alles al eigen metier en handel is dat ze via schooltjes creches en wijkterroristen in de Kinderen gietene en internationaal alle bestuur en regering junkie mee hebben gemaakt.

     In de bestuursgangen “drugtest” roepen zal menig grijze haar kweken. Waar test op hun rioleringen al duidelijk maakte wát ons daar uit hemelse hoogten aankwaakt…want off the World zijn hun woorden en daden en agenda wel…als t maar cash oplevert voor hun te dure verslavingen.

     ´K wed dat r amper 1 turk van de erdoganbende onder door politie gepakte kwekers en handelaren zit. Wel veel joden. Die worden als ex hulpjes en ex middenklasse nu geplunderd en weg gejaagd om plaats te maken voor turken pakistanen en asiaten als onze nieuwe middenklasse burgemeesters en politie agent.

     De namen mercator en minerva laat zich raden dat er dan wel veel meer bekende namen in die holdings gevonden kunnen worden alsmede inzicht in het internationaal pedo netwerk van onze mark rutte.

Geef een reactie