‘MIJN NAAM IS MARC BONTEN, AANGENAAM! IK BEN TOP-PROF EPIDEMOLOGIE EN MICROBIOLOGIE AAN DE UU EN IK HEB JUIST IN DE TELEGRAAF GEZEGD DAT ‘DE GEEST UIT DE FLES IS”

… MAAR ER ZIJN EEN PAAR DINGETJES DIE IK, EERLIJK IS EERLIJK, NIET HEB VERTELD AAN DE TELEGRAAF MAAR IK WEL VERTEL AAN MICHA KAT VAN ROL, GEWOON OM MIJN GEWETEN TE ZUIVEREN…’

LEES HIER HET ARTIKEL IN DE TELEGRAAF WAARIN BONTEN ZEGT DAT ‘DE GEEST UIT DE FLES IS’ WAARMEE HIJ DE WEG OPENT NAAR DE MEDISCHE NAZI-PEDO-TERREUR-STAAT VAN RUTTE EN DEMMINK

Zo wordt ik voor tonnen per jaar betaald door mega-vaccinatie-maker Pfizer en reis voor deze vrienden de hele wereld over om hun geweldige vaccins te pushen:

Niets aan het handje verder hoor: alles toppie en transparant want toch gewoon open source te vinden op internet? Ik ben ook nog ‘top scientist‘ van het RIVM! Elke Nederlander is bekend met de vlekkeloze reputatie van het RIVM, bijvoorbeeld in de stikstof-crisis! Kijk hier maar eens wat Marcel Gelauff zegt over onze stikstof-berekeningen, allemaal onder mijn verantwoordelijkheid! Ik ‘klus dus bij’ voor Pfizer en ook Wyeth, maar ben daar weer naast ook coordinator of the EU-funded project R-GNOSIS! In dat kader kom ik regelmatig over de vloer bij Timmerfrans om effe bij te bomen over 5G, climate change en de Europese Vaccinatie Kaart die binnenkort verplicht wordt! Toen die kogel door de kerk was, kreeg ik van Pfizer een bonus van 5 miljoen Euro! Politiek ben ik hartstikke voor Hillary en tegen Trump! Kijk eens wat ik recent heb geretweet:

Ja, Greta Thunberg! We bellen om de dag! Ik vond het wel grappig dat Micha zo uitgebreid publiceerde over de financiering van onze universiteit door Jeffrey Epstein. Of ik ook door hem wordt betaald en of ik ook op pedo island ben geweest? Geen commentaar!

Geef een reactie