MINERVA-OPLEIDING TOT LID VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE NU BOVEN DISCUSSIE WANT BESCHERMD ALS ‘CULTUREEL ERFGOED’

EXTRA: HORROR-VEHIKEL BLENDLE (EEN GROTE ZWENDLE) BEREIDT ONS NU WEER VOOR OP DE UITROEIING VAN DE MENSHEID -EN WIL NOG DAT U DAARVOOR BETAALT OOK!

KAN HET NOG SATANISCHER? NOG SADISTISCHER? NOG DEMONISCHER? NOG MEER IN YOUR FACE? * JA NATUURLIJK WANT HET VERNEDEREN VAN DE ZWAKKERE, HET STEKEN VAN JE PIEMELS IN VARKENS EN HET VERKWISTEN VAN ANDERMANS GELD IS NU VERHOVEN TOT ‘CULTUREEL ERFGOED’ * WELK MEDIUM ANDERS DAN DE TELEGRAAF MELDT ONS DIT BREAKING NEWS?

[wp_ad_camp_1]

UTRECHT – Het studentenleven en de gewoonten en tradities bij studentenverenigingen gaan deel uitmaken van ons cultureel erfgoed. Volgens de Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV), die de voordracht heeft gedaan, gaat het om ,,een levende, dynamische cultuur die de sociale cohesie bevordert en belangrijk is voor de identiteit van veel studenten in Nederland”. Bij tradities en mores onder studenten horen zaken als ontgroeningsrituelen, het opnemen van studenten van verschillende opleidingen in officiële studentenverenigingen en geregeld met elkaar borrelen. Het studentenleven prijkt vanaf nu officieel op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland. LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

4 Replies to “MINERVA-OPLEIDING TOT LID VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE NU BOVEN DISCUSSIE WANT BESCHERMD ALS ‘CULTUREEL ERFGOED’”

 1. Doordat we een koningshuis hebben is dat ook nooit te hervormen op een vreedzame manier.
  ==================

  Een niet vorstelijk of zelfs adellijk, in de Middeleeuwen onherkend psychopathisch crimineel (met driedimensionaal proactief geweld ‘of sorts’ ook binnen de “eigen” stand) geïnfiltreerd en (aan de standenmaatschappij vreemd) omhoog gevallen “koningshuis”.

  Alle serviele geëncanailleerde (uit de adel stammende) bastaards en tot ambtenaar verheven volkse persoonlijkheden denken er baat bij te hebben, maar psychopaten lijken uiteindelijk een grotere (uiteraard sterk verholen) hekel te hebben aan hun meelopers.

  Ga het deze over het paard getilde navelstaarders maar uitleggen…..

  1. Waarschuwen en uitleggen heeft geen zin. Zorg dat je zelf weg kan komen voordat de pleuris uitbreekt. Ik ben nu bezig met een onbeperkt inreisvisum voor Rusland en dat gaat zeker goed komen. Dit is de zoveelste mogelijkheid die ik creer om de pleuris te ontlopen en dan woon ik niet eens in Nederland. Indien Trump president wordt en het gaat na april 2017 nog steeds goed daar dan emigreer ik meteen naar Amerika. Strategie is het zoveel mogelijk keuzes openhouden. Als je geen strategie hebt. Oftewel je gaat met de stroom mee omdat je geen keuzes hebt. Dan ben je zeker de klos straks. Ondanks dat ik goed voorbereid ben op een crisis en zeer afgelegen woon neem ik het risico niet als Hillary aan de macht komt. Met Hillary aan de macht gaat de NWO in overdrive. Dit betekend dat het westen en Amerika een oorlogsgebied wordt. Omdat ik zeer afgelegen woon betekend dat ook dat ik moeilijk weg kan komen. Ik zal dus binnenkort een heel moeilijke keuze moeten maken. Doe ik dit niet dan ben ik afhankelijk van hoe bepaalde dingen zich gaan ontwikkelen. Hopen dat de mensen wakker worden en in opstand komen ga ik zeker niet mee nemen in die overweging. De mensen zullen zich laten afslachten als een stel schapen.

 2. Nog even en het ritueel kleuterneuken wordt verheven tot cultureel erfgoed.De corruptie zit zo diepgeworteld. Het is zonder een burgeroorlog onuitroeibaar. Zo ziek als dit land zo zijn er maar weinig. Doordat we een koningshuis hebben is dat ook nooit te hervormen op een vreedzame manier.

  1. Dat is het hier mee want de rituelen zijn gebaseerd op aangelegde triggers in de vroege jeugd van creche babyleeftijden lagerschool en enkel symbolische handelingen zijn later nodig om die traumas te activeren en onderwerpen aan nieuwe kinder pooier.

   Een sterk gevoel dat hierbij optreedt is “er bij te horen” en opeense minachting voor heel de buitenwereld .. een verkrachting der loyaliteiten per symboliek

   Isolatie drank drugs tabak spelen als in de jeugd ook hier een rol waar men bij afvallen verhevigd in terug valt dan toch verzwakt nog een dienst als medi en verslaafden patient dient voor profits

   De terreurdaden tegen de Mensheid aan de Kinderen in Creches en lagerschooltjes zijn enig bron en oorzaak van alle verslavingen drank drugs tabak en medicijnen

   Als je nu bedenkt hoé veel jongeren een drankje drug etc nodig hebben elk weekend kun je de schaal der misdaden internationaal gepleegd door minerva en aanverwant aan schatten en dan niet vergeten de vaste hoeveelheid jaarlijks aanvullende van de 50.000 vaste harddrug verslaafden die we hebben

   Dat JIJ drank drugs tabak medicijnen gebruikt heeft dé zelfde bron en oorzaak .. men herinnert het zich niet zó maar hoé de jeugd de school ook al weer was en dan die afgrijzelijke schoolreisjes

   Maar gemiddeld is je schooldirecteur een massa Kinder verkrachtende en martelende Mind control specialist .. waar zouden die anders zijn dan in de cradle van Maatschappijen waar het effectiefst is?

   Die hebben onze ministers en presidenten gebouwd

Geef een reactie