MINERVA UIT LEIDEN HEEFT NEDERLAND COMPLEET VERWOEST

DAT DE LAATSTE TWEE MINISTERS VAN JUSTITIE STUDIE-VRIENDEN EN CORPS-GENOTEN ZIJN VAN JORIS DEMMINK IS GEEN TOEVAL * OOK ONZE LAATSTE TWEE STAATSHOOFDEN MAKEN DEEL UIT VAN DE CLUB * LEDEN VAN MINERVA STAAN ALLEMAAL BOVEN DE WET * OM WEIGERT DEMMINK TE VERVOLGEN MET NAME OMDAT HET ZELF MEDE-SCHULDIG IS AAN DE KINDERVERKRACHTINGEN

[wp_ad_camp_1]

‘Normaalgesproken’ (als je daar in Nederland nog over kan spreken) zou de minister van Justitie het OM een zogeheten aanwijzing moeten geven Joris Demmink voor de rechter te brengen; zulks in het landsbelang. Daar heeft de wet een speciale bevoegdheid voor de minister van gemaakt speciaal voor gevallen als de zaak-Demmink waarin het OM in het ‘ongerede’ raakt. En dat het OM het spoor in de zaak-Demmink volledig bijster is (niet alleen in de zaak-Demmink trouwens) blijkt alleen al uit het feit dat het OM meervoudig medeplichtig is (zelfs nog erger: ze zijn mede-dader) aan het verkrachten van kinderen. Dat is aangetoond vanuit het Rolodex-onderzoek. In gevallen al deze schrijft de wet dus voor dat de minister het OM moet dwingen tot vervolging over te gaan. Maar dat doet deze minister niet omdat hij een eed van trouw heeft gezworen aan de voeten van Minerva in Leiden geen corps-genoten iets aan te doen. Zijn voorganger Opstelten zwoer die eed ook. De koning ook. En de vorige koning(in) ook. Tsja. Dan wordt het wel heel moeilijk allemaal. Doodat ook de koningen deel uitmaken van Minerva, durft niemand in de kamer iets te zeggen over Joris Demmink want dan wordt de koning boos en moeten ze de kamer verlaten zoals Krista van Velzen van de SP overkwam en Aleid Wolfsen van de PvdA. Er is maar een oplossing: een revolutie vanuit het volk. Maar daar in Nederland te laf voor. Fuck The Netherlands.

8 Replies to “MINERVA UIT LEIDEN HEEFT NEDERLAND COMPLEET VERWOEST”

 1. Nou Micha dat moet je niet denken, vanmorgen scheef ik op de site van Steve Brown:
  Ik zelf heb ervaren hoe smerig en corrupt het Openbaar Ministerie is.. Nergens maar dan ook nergens vind je groter schorem. Zoek in achterbuurten of bijvoorbeeld bij de Maffia,nergens is het zo erg gesteld als bij het Openbaar Ministerie. Al deze mensen( beesten ) worden in naam van onze Koning beëdigt.
  Ik weet niet wie zich zou moeten schamen. Ik betreur het dat wij Nederlanders zulke leiders hebben. Wanneer dat weet ik niet, maar eens zal een soort revolutie
  uitbreken, en dan is het natuurlijk allemaal de schuld van het volk, volgens de corrupte leiders. Ik heb nu al medelijden met vooral de nabestaanden van de slachtoffers die zullen gaan vallen. MET DANK AAN ONZE LEIDERS. http://www.rechtmachtmisbruik.com

 2. Misschien nog wel even goed Micha te herinneren aan hetgeen het OM concludeerde:

  “Na een strafrechtelijk onderzoek van 2,5 jaar is het OM tot de conclusie gekomen dat er “geen enkel belastend materiaal” is om een strafzaak tegen Demmink te beginnen.
  Het OM denkt dat de beschuldigingen in Turkije niet kloppen. “De belangrijkste bevinding uit het onderzoek van de rechter-commissaris en de Rijksrecherche is dat Demmink in de jaren 1995, 1996 en 1997 niet meerdere dagen achtereen aansluitend in Turkije is geweest. Op basis van alle onderzoeksgegevens trekt het OM de conclusie dat de feiten waarvan aangifte is gedaan niet door Demmink zijn gepleegd”.”

  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/06/30/om-wil-afzien-van-vervolging-oud-ambtenaar-demmink

  1. Misse Poes is echt krankzinnig. Hij gelooft de kinderverkrachters van het OM als die van alles gaan roepen over kinderverkrachter Demmink die ook nog eens wordt afgedekt door de minister en de koning. Je hebt echt dringend hulp nodig, Misse Poes!

   1. Heb je al gemeld, Micha, dat de onderzoekers van het OM elke ochtend bij het ontbijt een door Joris Demmink geleverde baby bij het ontbijt konden nuttigen?

  2. aIj ´t kNeusJe vd cYbertrOllentroep weer aan ´t wÒÓrT?

   Nog n kÈÈr: “Het Gerechtshof te Arnhem zag zo veel bewijs, dat het OM werd bevolen een strafrechtelijk onderzoek in te stellen. Maar voor Misse Poes tellen feiten niet. Het enige dat telt is zijn eigen bankrekening die wordt gespekt door Demmink over de lijken van de aan stukken gesneden kinderen heen.”

   Zijn de pedotrollen dementia preacox patienten?

   Begin ondertussen kat ook te verdenken die schooiers toe te laten om zaak en bezoekers te schaden??? Er zit (al lang) Geen enkel meerwaarde meer in die schooierpulp van ze dan verwarren schaden en verwateren

 3. Overigens zal bij François Haverschmidt gezien zijn depressies geen sprake zijn geweest van psychopathie. Liefde (en liefdesverdriet), (be)rouw, hunkering naar Gods Koninkrijk e.d. zijn psychopaten als Churchill en Bernhard zur Lippe Biesterfeld VREEMD.

  Depressie dus ook, net als bij een moordrobot.

  Testen en UITNEMEN!!!

 4. Dood van binnen neemt uiteindelijk zonder verhoging van de polsslag plaats op de elektrische stoel. Net zo onverschillig als de beslissing wordt genomen om een complete stad te vermoorden of een kind aan stukken te snijden.

  Minerva lid François Haverschmidt (Piet Paaltjens):

  Als ik een bidder zie loopen,
  Dan slaat mij ’t hart zoo blij,
  Dan denk ik, hoe hij weldra
  Uit bidden zal gaan voor mij.

Geef een reactie