MINISTER GRAPPERHAUS VOLLEDIG ONDERDEEL VAN DE DEMMINK-KINDERVERKRACHTINGS-MAFIA

DE TWEEDE VIDEO LAAT ZIEN HOE EEN ‘NORMALE’ OVERHEID OMGAAT MET KINDERMISBRUIK, CHILD TRAFFICKING EN SADO-PEDO-NETWERKEN

Eén reactie op “MINISTER GRAPPERHAUS VOLLEDIG ONDERDEEL VAN DE DEMMINK-KINDERVERKRACHTINGS-MAFIA”

  1. Ja in “Nederland” hebben we een criminele organisatie aan de macht en wel een door psychopaten/narcisten van het aalgladde, hyperactief gluiperig kronkelende en op zijn tijd meer dan hondsbrutale (massamoordenaar) Willem “van illegaal Oranje” type (“oorspronkelijke” mannelijke lijn: in de 11e Eeuw, via een in het nauw gedreven prins-bisschop, ingedrongen *niet adellijke* ’thugs’, Amsberg vermoedelijk wel een oude mannelijke bastaardlijn die in de 18e Eeuw een “von” heeft weten los te peuteren = zgn. “biefadel” waarvan de echte adel zegt: Leveranciers en briefadel, s.v.p. melden bij de personeelsingang).
    De bevolking hier schijnt inmiddels (daartoe op narcistische wijze gemanipuleerd, zie de link verderop, aan een soort Stockholm Syndroom t.a.v. deze door roof- en moordzucht gedreven (‘pure evil’) “ontvoerders van de staatsmacht” te lijden.
    Psychopatisch/narcistisch manipuleren/gaslighten, gaat ongeveer zo in zijn werk….en op een gegeven moment weet het (evt. adellijke, te beroven) slachtoffer van voren niet meer dat hij van achteren leeft en wie en waar hij is, het is VOLKOMEN GEK…….:
    https://youtu.be/PUQtLj5mrgo

Geef een reactie