MINISTERIE VAN DEFENSIE WORDT GEDAGVAARD WEGENS STALKING EN DEMONISERING VAN MICHA -PRECIES WAT HET OM, GELAUFF EN CHRIS KLOMP (= DEFENSIE) AL JAREN DOEN

STEEDS WEER MAAKT DE STAAT DEZELFDE FOUT EN DENKT MICHA TE KUNNEN WEGZETTEN ALS EEN IDIOOT ZONDER ERGENS SERIEUS OP IN TE GAAN * ZELFS HET FEIT DAT MICHA OP HET PUNT STAAT EEN CLAIM TE WINNEN TEGEN EEN VAN DE HOOGSTE (EX)-RECHTERS VAN NEDERLAND IS VOOR DEFENSIE GEEN REDEN TE KIJKEN WAT ER WERKELIJK SPEELT ROND ‘JEROEN DE MINK’

micha kat
To: ra.kuypers@mindef.nl
Cc:Thijs Stapel

Mar 7 at 8:58 AM

Geachte heer Kuypers,

De dealine die is gesteld voor het doen van een aanbod door Defensie is thans verlopen. Dat betekent dat ik mijn advocaat opdracht geef uw ministerie in rechte te betrekken. Hierbij spelen de volgende feiten en overwegingen een rol:

1. U heeft foute info gegeven stellende dat de url waarmee Jeroen de Mink zich registreerde verwijst naar een ‘niet bestaande link’. De url is precies en exact die van de MIVD.

2. Defensie stelt dat het IP-nummer bij deze registratie-gegevens ‘niet van Defensie is’. Het IP-nummer vewijst echter naar een locatie te Soesterberg van TNO dat direct betrokken is bij ‘military operations’ namens en in opdracht van Defensie. Uw ministerie vermeldt ook niet van wie het betreffende IP-nummer dan wel zou zijn.

3. Uw ministerie weigert actie te ondernemen tegen deze Jeroen de Mink die dus -volgens jullie lezing- de identiteit van een MIVD-agent ‘steelt’ om mij te stalken en te belasteren. Het gaat hier om zeer zware delicten waarop jarenlange gevangenisstraf staat (impersonificatie van een overheidsambtenaar o.a.)

4. Uw ministerie heeft mijn advocaat een brief gezonden van 18-2 van de hand van Damen-Verkerk die geen enkel antwoord geeft en waaruit blijkt dat uw ministerie mijn zaak op geen enkele wijze serieus wenst te nemen

5. Er is sprake van een initiatief vanuit de EU waarin de ministeries van de lidstaten worden ingezet als wapen tegen mensen die ‘foute’ informatie verspreiden -ook wel aangeduid als ‘nepnieuws’. Wij beschikken over informatie dat de acties van Jeroen de Mink vallen binnen genoemd programma.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat
journalist

8 Replies to “MINISTERIE VAN DEFENSIE WORDT GEDAGVAARD WEGENS STALKING EN DEMONISERING VAN MICHA -PRECIES WAT HET OM, GELAUFF EN CHRIS KLOMP (= DEFENSIE) AL JAREN DOEN”

 1. Wel eens van spoofing gehoord Micha? Het kost defensie straks 5 minuten om dat aan de rechter uit te leggen en jouw advocaat bijt weer eens in het stof.

  Mijn god, die man moet toch werkelijk wel een masochist zijn. Maar de rest van Nederland eigenlijk ook, want wij laten de situatie in stand dat wij het mogen betalen, terwijl jij lekker op je luie krent daar aan de overkant van de plas zit.

  Er zou snel wetgeving moeten komen dat je de toegang tot de rechtbank wordt ontzegd na twee verloren pro deo zaken of zo…

 2. Waarom begeren psychopaten (brutaler dan hondsbrutaal) posities binnen de overheid?

  Omdat ze daarmee hun ‘alien’ moreel debiele dromen denken te kunnen waarmaken.

  Dit eindigt steevast in rokende puinhopen ‘of sorts’.

  Via de advocatuur kun je dat niet aanpakken. Zelfs al zouden ze iemand een (onbelangrijk) zaakje laten winnen, dan nog wordt de (zonder -in het verleden niet mogelijke- gerichte test onvermijdelijk) ontstane psychopathocratie niet aangepakt/verwijderd.

 3. Heeft Klomp niet ook een militaire achtergrond?

  Wat Klomp mijn inziens doet is dat hij mij op de sociale media als fantast en leugenaar wegzet op basis van vervormde danwel volledig onjuiste informatie die hij zelf – onder verantwoordelijkheid van de hoofdredactie van het AD – voor die krant heeft geschreven.

  Meerdere mensen willen hem en zijn hoofdredacteur daar over spreken.

Geef een reactie