MINKLAS GRAPPERHAUS STORMT WERKELIJK NAAR DE NOODUITGANG VAN RUTTE III

NET ALS DE LIEGENDE RECHTER WESTENBERG HEEFT GRAPPERHAUS INFORMATIE VERSTREKT (AAN RECHTERS) ‘WAARVAN HIJ ZELF WIST DAT DIE ONJUIST WAS’

VOLG AL HET GRAPPER-NIEUWS OP ONZE SPECIALE MINKLAS-WEBSITE * DE AANSTELLING VAN GRAPPERHAUS LAAT OPNIEUW ZIEN DAT MARK RUTTE GEEN ENKEL BESEF HEEFT VAN WIE HIJ IN ZIJN KABINETTEN HAALT EN ZICH UITSLUITEND LAAT LEIDEN DOOR CRIMINELE, CORRUPTE EN PEDOFIELE ADVISEURS * HET ARTIKEL UIT HET AD

[wp_ad_camp_1]

Grapperhaus heeft informatie verstrekt waarvan hij wist ‘dat die onjuist’ was. ,,Een en ander is niet alleen kwalijk’, maar ook niet ‘des advocaats’, staat in de klacht. ,,Grapperhaus heeft zich zodanig gedragen dat het vertrouwen in de advocatuur is geschaad.” Het is een vrijwel identieke situatie als die in de affaire-Westenberg!

2 Replies to “MINKLAS GRAPPERHAUS STORMT WERKELIJK NAAR DE NOODUITGANG VAN RUTTE III”

  1. Mogelijk is de komende wel een beslissende week: Micha gaat dan namelijk twijfelloos onderuit in zijn belachelijke claimzaak en daarmee zal de laatste der pathologische plotters definitief onderuit gaan. Eerder ging Wim Dankbaar al onderuit en moeten Hofstede, Berkenbosch, Myra en Erik Donk concluderen dat zowel de zaak Demmink als Baybasin als juridisch afgesloten kunnen worden beschouwd. Baybasin pruttelt nog even door richting Hoge Raad maar die zal zonder enige twijfel het doorwrochte rapport van Aben volgen.

    Ik snap dat Barracuda op de waakvlam is gegaan: er is niet meer te melden op het plotterfront. De voorstelling is afgelopen.

    Gelukkig hebben we Nico van den Ham nog. 🙂

  2. Grapperhaus heeft zich zodanig gedragen dat het vertrouwen in de advocatuur is geschaad.
    ———–
    Gelukkig hebben wakkere mensen, die informatie hebben van achter de schermen en omtrent de ontstaansgeschiedenis van Prins Bernhard BV, natuurlijk al GEEN vertrouwen in de PB BV advocatuur (die vnl. en zonder dat advocaatjes dat o.h.a. zelf door hebben, als zoveelste dekmantel dient om de ‘gullible fools’ een democratische rechtsstaat voor te spiegelen, die er niet is), zodat die ook niet verder geschaad kan worden.

Geef een reactie