MISBRUIK: PANIEK BIJ TELEGRAAF, NOS, ELSEVIER

ONDERZOEK NAAR ENGELSE PEDO-NETWERKEN HIGHLIGHTS OPNIEUW DE PROMINENTE PLAATS VAN DE MEDIA * 135 MEDIA-KINDERVERKRACHTERS IN ENGELAND ONDERZOCHT VAN IN TOTAAL 1433 SADO-PEDOFIELEN * ZWARTE MAFIA EN POLITIEK DOMINEREN DE NETWERKEN * DAGELIJKS KOMEN ER NIEUWE VERDACHTEN BIJ

EXTRA: WEEKBLAD ELSEVIER OP DE SCHROOTHOOP GEGOOID WEGENS BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN

Zweten voor Gerlof Leistra en Arendo Joustra van Elsevier. En hoeveel ‘kopstukken’ van de NOS (door een cruciale getuige is Hans Laroes genoemd) deden mee aan het verkrachten van kleine kinderen? Marcel Gelauff begint toch aardig verdacht te raken, al was het alleen maar door de wijze waarop hij al jaren samen met Joris Demmink Micha probeert kapot te maken en door zijn kalltstellen van de a charge-Demmink onderzoeker Jeroen de Jager. Van De Telegraaf staat vast dat in elk geval Kees Lunshof betrokken was bij de meest satanische kanten van de netwerken en aanwezig was bij de moord op Manuel Schadwald. Ook De Volkskrant is betrokken, genoemd is de naam van Jan Pierre Geelen. Opvallend is dat NRC Handelsblad (nog) schoon is. De betrokkenheid van de Nederlandse ‘kwaliteitspers’ bij het verkrachten van kleine kinderen staat vast en vormt het absolute dieptepunt in de proces van de totale onttakeling van de gevestigde Nederlandse media dat thans in volle gang is. Of het dezelfde omvang heeft als in Engeland waar de BBC jaren lang een soort verkrachtings-fabriek lijkt te zijn geweest, kunnen we niet zeggen, maar gezien de positie van Nederland met betrekking tot alles wat te maken heeft met kindermisbruik, houden we ons hart vast.

2 Replies to “MISBRUIK: PANIEK BIJ TELEGRAAF, NOS, ELSEVIER”

 1. Als men het aantal homofielen in onze media bekijkt, de promotie voor SM cultuur, de TV knipt slechts het bloed en geschreeuw eruit. Sommige zaken op de Nederlandse TV zijn schoon geknipte snuff.

  Ik ben 10 jaar geleden gestopt met TV kijken, want de mensen om mij heen kunnen de waarheid niet verdragen.
  Nou, de leugen is niet veilig, ook al lijkt dat zo in eerste opzicht.
  Dat is ook de bedoeling.
  De veilige leugens, angst als de raadgever.
  De moed die nodig is om normaal te zijn is blijkbaar erg zeldzaam.

  Jimmy Savile is dood.
  Hij had de sleutels van een volledige jeugdgevangenis.
  Savile deed ook aan necrofilie, pooier van kinderen, chantage.

  Er zijn echter erg veel levende pederasten bezig hier, ministers en media, justitie personeel, kinderontvoerders met de wet aan hun zijde.
  Als dit een land vol lafaards is, dan wordt het een bloederige toestand.

  De politie helpt die pederasten, want ze geloven de uitspraken van corrupte rechters, hoe moeilijk dat ook voor ze is.

  Marc Dutroux moest geofferd als kruimeldief, dankzij 3 getuigen en enkele dissidenten in het politie korps. Getuige X2 was een politie agente, die als kind circuleerde in het pedofiel netwerk. Ze trok haar getuigenissen terug toen het te gevaarlijk werd, maar ging gewoon verder arbeiten als politie agente.

  De propaganda hier voor wordt gemaakt in de VS, daar is het ongeveer hetzelfde, alleen, Doctor Mengele kon daar gewoon werken zonder zelfs zijn naam te behoeven veranderen. Het is nog veel erger.

  Leest: Charm School, door Cathy O’Brien, waar de seks slaven voor het Witte Huis werden/worden opgeleid.
  https://www.mail-archive.com/ctrl@listserv.aol.com/msg61793.html
  Of
  http://www.twitlonger.com/show/n_1smarv1

  Kijkt daarna de film van de Nederlandse actrice Laura Gemser, Emmanuelle in America. Deze film beschrijft de Charm Scool en seks slaven realiteit, maar bevat wel enige afschuwelijke scenes van echte snuff. De mensen die als seks slaven werken worden meestal vermoord voordat ze 30 zijn, want anders gaan ze praten.

  Er zijn een heleboel porno films gemaakt vanuit dat pedofiel netwerk, in de Charm School beschrijving door Cathy O’Brien kan je ze gaan herkennen.

 2. Zo’n Henk Hagoort, NPO voorzitter, die dan in de De wereld Draait Door, zonder blikken of blozen, tegen Paul de Leeuw zegt dat hij een goeie kinderprogrammamaker zou zijn, duidelijk een knipoog gezien de bekende verhalen over Paul de Leeuw dat hij ook -zoals Demmink en de rest van de perverts- jonge jongetjes misbruikt.

Geef een reactie