MONUMENTAAL: NA 16 JAAR LIEGEN, BEDRIEGEN EN INTIMIDEREN GOOIT DE DOOR MICHA EXPOSTE HORROR-RECHTER WESTENBERG NU DEFINITIEF DE HANDDOEK: ‘LAAT DE RECHTER NU MAAR BESLISSEN OVER DE SCHADE’

DE IMMER LIEGENDE RECHTER LIEGT NU WEER: ‘MICHA HEEFT GEEN SCHADE GELEDEN, ALTHANS GEEN SCHADE DIE AAN MIJ KAN WORDEN TOEGESCHREVEN’ * DEZE SCHADE IS ECHTER REEDS BEPAALD OP 1 MILJOEN * LEES HIER [2020.03.03.akte.Westenberg] DE DEFINITIEVE SURRENDER VAN DE HORROR-RECHTER UIT DE PEN VAN DE ADVOCAAT DES KONINGS

Ha Micha,

Zie bijgaand de akte uitlating bewijslevering, die Croiset vandaag bij het hof Den Bosch heeft ingeleverd. Westenberg ziet af van tegenbewijs. De volgende stap, een schadestaatprocedure, waarin de aan jou te vergoeden schade zal worden vastgesteld, komt nu dichterbij.

Waarschijnlijk zal het hof mij nog de gelegenheid geven om op de akte te reageren, dat weet ik binnen enkele dagen. Ik hou je op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

4 Replies to “MONUMENTAAL: NA 16 JAAR LIEGEN, BEDRIEGEN EN INTIMIDEREN GOOIT DE DOOR MICHA EXPOSTE HORROR-RECHTER WESTENBERG NU DEFINITIEF DE HANDDOEK: ‘LAAT DE RECHTER NU MAAR BESLISSEN OVER DE SCHADE’”

  1. Psychopaten blijven liegen ook al zijn ze bijv. op heterdaad betrapt door een (als misleide integere bij Prins Bernhard BV in dienst getreden) OVJ in dienst en door hem daarbij gefotografeerd:

    Het was niet ik, maar mijn (overleden) tweelingbroer enz. enz. enz.

    Als Prins Bernhard die bleef beweren King Kong Christaan Lindemans nooit gezien te hebben, terwijl dozijnen getuigen hebben verklaard dat deze het illegale roversnest van “de prins” wekenlang in en uit liep……

  2. ‘Deze schade is bepaald op 1 miljoen’ – Haha, alleen in het gestoorde brein van Kat. Sterker: in kort geding is wel bepaald dat eventuele schade niet langer dan twee jaar kan gelden en dat meerdere opdrachtgevers niet meetellen. Wat overblijft? Allemaal naar Yehudi!

Geef een reactie