MORGEN 9:00 HOF ARNHEM: MICHA TEGEN DE ZWARTE MAFIA

VIA EEN DOORZICHTIGE EN LAFFE ‘OVERVAL-TECHNIEK’ PROBEERT DE ZWARTE MAFIA MICHA NU UIT TE SCHAKELEN IN DE VOGELENZANG-ZAAK * LEES HIER ACHTERGRONDEN * RECHTERS ZULLEN MORGEN DIRECT WORDEN GEWRAAKT: LEES TOESPRAAK MICHA DIE ZIJN ADVOCAAT ZAL VOORLEZEN

Verklaring Micha Kat voor Hof Arnhem-Leeuwarden, 7-8-2015
[wp_ad_camp_1] Reeds bijna drie jaar wordt ik als volledig onschuldige en compleet te goeder trouw opererende journalist blootgesteld aan de meest weerzinwekkende en extreme provocaties vanuit de rechterlijke macht en dwangmiddelen vanuit het OM. Ik was de leading juridische journalist van Nederland tot 2004 toen ik onhulde dat de vice-president van de Haagse rechtbank een corrupte crimneel is. Vanaf dat moment is Justitie in Nederland begonnen met een strafexcercitie tegen mijn persoon waarvan we vandaag de honderd-zoveelste episode meemaken. Deze vedetta moet ophouden, want de complete rechterlijke macht in Nederland sleurt zichzelf op deze wijze de afgrond in.
Maar van dat ‘ophouden’ is vooralsnog weinig te merken. Integendeel: de ‘zwarte mafia’ probeert mij met steeds grover en steeds corrupter geschut te vernietigen. Ik kan thans niet meer in mijn eigen land verblijven omdat Justitie het plan heeft opgevat mij, via diefstal van mijn DNA, in een schijnproces te veroordelen voor een moord waar ik niets mee te maken heb. Recent ben ik veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 10 maanden wegens ‘belediging’ van de baas van het NOS Journaal –voor het eerst dat in Nederland een langdurige gevangenisstraf is opgelegd voor een uitingsdelict dat nota bene gepleegd zou zijn door een journalist.
Van dat ‘ophouden’ is nog minder te merken als ik moet constateren dat ik voortdurend wordt geprovoceerd met acties vanuit Justitie die evident onrechtmatig en/of strafbaar zijn. Zoals de krankzinnige selectie van rechters die moeten oordelen in mijn zaken. Nu hebben we te maken met mr. Abbink die nota bene de door mij als een corrupte crimineel exposte Haagse vp, Hans Westenberg, heeft vrijgesproken van meineed in een arrest dat de geschiendenisboeken zal ingaan als het meest stuitende voorbeeld van klassenjustitie in Nederland: corrupte rechters die corrupte vriendjes witwassen, op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.
Ik wraak hierbij het complete college op grond van de evidente partijdigheid van mr. Abbink alsmede op grond van deze evidente en vexatoire provocatie tegen mijn persoon die lijkt bedoeld om mij het besef bij te brengen dat het onderhavige college op geen enkele wijze mijn positie en mijn belangen in ogenschouw wil nemen. Hier is niet langer sprake van ‘de schijn van partijdigheid’ maar van ‘criminele partijdigheid’.

16 Replies to “MORGEN 9:00 HOF ARNHEM: MICHA TEGEN DE ZWARTE MAFIA”

 1. Bij mij hebben de pedocriminele gansters van staat me twitter account gelocked.
  Kan daar niet meer inloggen.

  Mensen die data vandaar willen, kunnen best even opslaan, ik weet niet hoe lang ze die voor hen gevaarlijke data nog laten staan.

  Een KLPD stille kwam me ook nog bedriegen bij die zoveelste censuur op mijn werk met een inbraak in mijn tuin in Peter R de Vries stijl.

 2. Of psychopaten zich laten wraken omdat ze psychopaat zijn?

  Daar zou, volgens de ‘alien mindset’ dan, het einde compleet van zoek zijn. Logisch zijn de 100% narcistische monsters wel!

  Het psychopaten “huwelijk” zou trouwens net zo normaal moeten worden als het homo”huwelijk”.

  Waarom niet. Het is een uitstekende dekmantel (voor een charme-offensief met een paar koters erbij) en je kunt je er ook nog gemakkelijk mee verrijken.
  Engelbert van Nassau die hier is “gehuwd” met stervensrijke erfdochter Johanna van Polanen is daarvan een goed voorbeeld.

 3. Dit soort ijskoud-boosaardig cynisch ‘pure evil’ (als een schepje er bovenop) is voor psychopaten normaal en lijkt me NIET uitgesloten binnen PB BV. Integendeel:

  ===============
  ……evidente en vexatoire provocatie tegen mijn persoon die lijkt bedoeld om mij het besef bij te brengen dat het onderhavige college op geen enkele wijze mijn positie en mijn belangen in ogenschouw wil nemen.
  ===============

  Inderdaad:

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ (as BETWEEN human beings that is…..:DSR).

  Psychopaten zien normale mensen -dit ONACCEPTABELE meestal wel goed gemaskeerd- als objecten, bijv. als een (i.c. lastig tegenstribbelende) prooi.

  Dat maakt iedere normale verstandhouding uiteraard onmogelijk.

  Ook “gestudeerde jongens ONDER ELKAAR” slaat (derhalve) totaal niet aan.

 4. Volgens psychopaten zijn zij niet ONVOORSTELBAAR ZIEK (denk aan -door omstandigheden vrijmoedig uitgebarsten/ongemaskerde- Roland Freisler) en klopt er niets van het verhaal van normale mensen.

  Ze blijven dus op alles wat normaal is inhakken, zo goed het gezien hun intelligentie en pervers gestuurde talenten mogelijk is (Ed Gein, mogelijk een ook nog aan schizofrenie lijdende weinig intelligente psychopaat, of bijv. Dennis Rader/BTK maar ook de -als psychopaat te weinig beheerste!!!- aankomend jurist/politicus Ted Bundy zou de atoombom niet hebben uitgevonden zeg maar, vanwege het ontbreken van een abnormale en dito energiek geëxploiteerde!!! wiskundeknobbel die je behalve bij psychopaten ook wel bij autisten ziet) totdat ze worden uitgenomen.

 5. De perverse morele (V)WO intelligente) debielen zoals Vermeulen, Wolleswinkel en Beuker Tilstra (precies wat PB BV gebruiken kan zulke smeerlappen) kun je eigenlijk alleen maar meteen wraken.

  DSM 4/5 enz. test DRINGEND AANBEVOLEN!

  Advies van een PB BV erkend, maar toevallig zelf nog wakker geworden klinisch psycholoog.

  Alleen een rund stunt met vuurwerk!

 6. Blijf het justitie-tuig uit handen Micha. Méér dan de helft van alle misdaad in ons land bestaat uit het misbruik maken van bevoegdheden. En justitie heeft vele -en vèrgaande!- bevoegdheden.

 7. Van dat ‘ophouden’ is nog minder te merken als ik moet constateren dat ik voortdurend wordt geprovoceerd met acties vanuit Justitie die evident onrechtmatig en/of strafbaar zijn

  geprovoceerd ?? voortdurend?
  Je bedoeld eigenlijk dat je wat regelmatiger post krijgt van het OM aangezien je in de picture staat qua afhandeling van je grappen en grollen.
  Je advocaat zal eveens het OM vervelen met je pinokkio fantasietjes…….

  Overigens laatst had je een klaagverhaal dat je juist geen info kreeg dat je op de rechtbank moest verschijnen, hebben ze je klaagzang aangehoord en dan is het weer niet goed.

 8. Ook allerzwartst teken dat niet al laaaaang alle fiod ecd belastingdienst politie geheime diensten NCTb óver ze héén aan het criscrossen is …mét inquisiteur gelauff vóór op met een fakkel..want zijn kantor weet ook al beter dé klep dicht te houden dan Open te Trekken voor Ècht Nieuws …aldus zich de contouren van een nationale samenwerking en samenzwering meer en meer af tekenen tot in de eucommsie aan toe

 9. >> MORGEN 9:00 HOF ARNHEM: MICHA TEGEN DE ZWARTE MAFIA

  Je ligt zelf weer in je Ierse bed te bibberen van de togastress. Dus hoezo “Micha tegen….”? Wees dan eerlijk en schrijf “Micha’s advocaat tegen…”. Ook nu weer moet een ander de kastanjes voor je uit het vuur halen.

  Met al tien maanden onvoorwaardelijk in de zaak-Gelauff op de teller, 345 dagen celstraf in eerste aanleg en een met aangiftes gevulde proeftijd wordt het morgen niet de leukste dag van je leven.

  1. Je bergijpt er weer eens niets van, Demminkkat. Het betreft hier een hoger beroep door mij ingesteld tegen een veroordeling in eerste aanleg waarvan ik de straf reeds heb uitgezeten. Ik kan dus alleen maar winnen. Dat is er precies de reden van dat Justitie deze zaak probeert te saboteren: zij kunnen alleen maar verliezen.

   1. Je begrijpt het zelf niet Micha, of je wilt het niet begrijpen (de welbekende kop-in-het-zandmethode). Je 105 dagen voorarrest kwam overeen met de onvoorwaardelijke celstraf maar je hebt daarnaast ook 240 dagen voorwaardelijke celstraf gekregen. En aangezien je je in de twee jaar daarna niet smetteloos gedragen hebt, gaan die 240 dagen vandaag onvoorwaardelijk worden. Voor zover het definitieve vonnis niet nog hoger uit gaat vallen, dat kan ook nog namelijk.

    Het hele college wraken schijnt niet te kunnen: een wrakingsverzoek dient aan een enkele rechter te worden gericht. Dus daar ga je ook weinig mee bereiken vandaag. En aangezien je het wrakingsrecht alleen maar gebruikt om je zaak te rekken, gaat het ook niet gehonoreerd worden.

    We gaan wel zien vandaag wie het het beste begrijpt.

Geef een reactie