MORGEN KOMT MICHA MET EEN DRAMATISCHE VERKLARING OVER PEDO-RECHTER BERKHOUT

WE HEBBEN HET EERDER GEZEGD OVER O.A. MARCEL GELAUFF EN CHRIS KLOMP: ‘JOURNALISTEN’ DIE COLLEGA’S PROBEREN KAPOT TE MAKEN DIE WEERZINWEKKEND KINDERMISBRUIK AAN DE KAAK STELLEN ZIJN MEDEPLICHTIG AAN DAT KINDERMISBRUIK * DIT GELDT A FORTIORI VOOR RECHTERS DIE VIA CRIMINELE RECHTSPRAAK KLOKKENLUIDERS MONDDOOD MAKEN ZOALS BERKHOUT DEED MET PROF. HEERTJE

3 Replies to “MORGEN KOMT MICHA MET EEN DRAMATISCHE VERKLARING OVER PEDO-RECHTER BERKHOUT”

 1. MSM = macht en controle apparaat voor psychopaten (‘predators’ die zich maskerend tussen ons rondbersen).

  De westerse MSM (maar ook de toenmalige puinruimer Rusland/”vadertje Stalin”…) zit vuistdiep in de ‘Dresden psy-op’. Je krijgt niets gepubliceerd wat daarvan TERECHT afwijkt.

  Waarom zouden lieden die zich ijskoud medeplichtig maken aan de grootschalige levende crematie van radeloze kinderen, zich niet medeplichtig maken aan weerzinwekkend sexueel misbruik van kinderen die daarna eventueel vermoord worden?

 2. Een psychopaat wil wel macht en controle, maar niet de verantwoording die daarbij hoort, want is GESTOORD gewetenloos (moreel debiel) = KAN geen verantwoording kennen.

  Zolang dit kernprobleem niet wordt aangepakt, blijven de honderdduizenden gruweldoden zich opstapelen.

  Psychopaten blijven altijd dezelfde: Ze leren in moreel opzicht niets (al zullen ze zonodig bij hoog en bij laag beweren van wel…..maar dat KAN helemaal niet).

  Ze leren hooguit, hoe ze de afslachting groter en gruwelijker kunnen maken, met moderner en dodelijker wapens en andere (driedimensionale) terreur.

 3. Ze zijn ook medeplichtig aan ijskoude gruwelmoord (onder dekmantel van oorlogsvoering tussen erkende staten) die volledig ‘in the open’ is: ‘most flabbergasting’ voorbeeld nog steeds de complete levende crematie van Dresden met ca. 1,2 miljoen in hulpeloze staat verkerende burgers uit alle landen van Europa, waaronder veel kinderen.
  Maar natuurlijk ook Golfoorlog II e.d..

  Er gebeurt echter TEN ONRECHTE niets zolang dergelijke ‘pure evil’ psychopaten (onherkend voor wat ze zijn geïnfiltreerd) geassisteerd door lafhartige, walgelijk op hun eigen hachje geconcentreerde (= ongeschikt voor de openbare dienst) meelopers/collaborateurs, op sleutelposities binnen de resp. overheidsadministraties zitten.

Geef een reactie