MORGEN OP NIBURU.CO: COLUMN MICHA OVER DE ZAAK-EURLINGS

LEES DE HUVERINGWEKKENDE EURLINGS-FILES OP KLOL * EURLINGS NAAST DEMMINK HET GITZWARTE SYMBOOL VAN ALLES WAT MIS IS IN NEDERLAND * EURLINGS SLOOPT OOK DE LAATSTE RESTANTEN VAN ONZE RECHTSTAAT

De door Jack de Vries van Hill & Knowlton geconstrueerde hoax om Eurlings neer te zetten als een ‘gezonde hetero’ werd drie jaar geleden media-breed uitgerold. Later zou Eurlings De Vries inruilen voor Jan Driessen, de boezemvriend van Mark Rutte die thans ook de Stichting Loterijverlies terroriseert. De reden voor deze wisseling is dat Driessen vrij toegang heeft tot de kolommen van De Telegraaf via diens stroman Bart Mos.

2 Replies to “MORGEN OP NIBURU.CO: COLUMN MICHA OVER DE ZAAK-EURLINGS”

  1. Klassiek hoe psychopaten trouwens de heterofiele en homofiele “lachers” steeds (op hen inspelend) op de hand weten te krijgen.

    Vette lolbroeken onder elkaar, met de grootste grapjurk in het middelpunt, zo lijkt het wel. Maar figuren als (vermoedelijk) Eurlings zijn van een geheel andere makelij……

  2. Er is trouwens niets gezonds (!) aan heterofiel gedrag. Het duidt op een narcistische persoonlijkheidsstoornis, die per saldo (gezien het aantal abortussen, echtscheidingen, oorlogen i.v.m. overbevolking, gezinsintwrichtingen e.d.) evenals psychopathie (100% ofwel absoluut narcisme) ook moordend uitpakt. Je zou de psychopaat haast “koning van dit gekkenhuis” kunnen noemen.

Geef een reactie