5 Replies to “MORGEN OP NIBURU.CO: MICHA OVER HET MYSTERIE VAN ‘KINDEROFFER-BANKIER’ RONALD BERNARD”

 1. Dit is wel tragisch. Micha vond eindelijk iemand die bereid is iets te verklaren over het aan stukken snijden van baby’s en nu blijkt dat ook een fantast te zijn.

  Het zit je niet mee, Micha, nog steeds geen enkel bewijs van ook maar één baby die is verkracht, in stukken gesneden en vervolgens opgegeten door Joris Demmink en zijn plunder- en pedoclub.

 2. Kom op zeg hè Kat… Irma heeft in haar halve pink toch meer intuïtieve vermogens opgeslagen dan dat hele Nibiru tijdens hun hele voortbestaan nog consistent oprecht naar buiten hebben weten te propageren?! Merk het eveneens met Vrijland en zo goed als alle andere vormen van verliesmodellen binnen de ‘alternatieve’ media, zodra de concurrent net iets te ver van henzelf begint op te vallen & daardoor binnen te lopen, verschieten ze zonder uitzondering allemaal in afgunstig jaloerse dan wel egocentrische maniakken die niemand dan hun eigen roeptoeterende toko met de alto scene koek aan de haal wensen zien te gaan. Een beetje vergelijkbaar met die voormalige hoerlitiek/hypocriete lambiek van de SP, dat HIER (maar dan overigens wel terecht!) door Tilasmi Frigge voor op de moffenhoeren lijst werd vereeuwigd…

  1. Met het hierboven gestelde is uiteraard voor mij persoonlijk nog niet uitgemaakt met welke bedoelingen er nu weer aan de bel getrokken wordt. Eerst doorlichtend afchecken om daarna inderdaad meteen al dan niet journalistiek compleet al hoax af te kunnen schieten..; BIJV.!

 3. Irma Schiffers dringt niet met kracht aan op (internationaal) een psychopatentest = n.m.m. weinig intelligente 13 in een dozijn problemenbak.

  Zoals de mediocre psychologenclub die Corine de Ruiter steeds hinderlijk idioot achter de broek zit.

  Denk ik zo…..

Geef een reactie