MORGENAVOND 20:00 BOMBSHELL LIVE FEED VAN MICHA MET ROGIER HOP

NOT TO MISS: UPDATES OVER DE TAKEDOWN VAN DE PEDOFIELEN, MARK RUTTE EN DE GELE HESJES, LIFE IN BELFAST, MICHA EN DE IRA, DE STRIJD TEGEN DE TROLLEN EN CHRIS KLOMP, DE VAL VAN MARCEL GELAUFF EN VEEL MEER! * BE THERE! * DE LINK WORDT MORGEN VLAK VOOR DE UITZENDING OP DEZE SITE BEKEND GEMAAKT

3 Replies to “MORGENAVOND 20:00 BOMBSHELL LIVE FEED VAN MICHA MET ROGIER HOP”

  1. Nou, dat zal een bombshell feest worden met dat dwaallicht van de Pietersberg; Micha met zijn gebruikelijke kinderslachterijen en afgunst op succesvolle journalisten, en die murmelende hazelip er achteraan die alles maar ‘onfefofefijk’ vindt.
    Je ziet dat ik over veel toekomstvisie beschik…

    Maar waarom doen jullie het niet overdag? Jullie voeren allebei toch geen reet uit, en dan staat dit heerlijke schouwspel tenminste klaar als mensen thuis komen. Want je dacht toch zeker niet dat mensen die werken dit live gaan zitten bekijken zeker?

    1. Nou, het heeft toch nog tot 9:30 geduurd voordat Micha begint over de eerste kinderslachterij, in de Scheveningse bosjes dit keer, onmiddellijk gevolgd door een ‘onfefofefijk’ van die maastrichtse mottenbal. Wat dat betreft laat mijn glazen bol me nooit in de steek!!

Geef een reactie