MORKHOVEN BEVESTIGT: VRIJDAG KOMT ER ‘DUIDELIJKHEID’

VERVLOESEM EN MORKHOVEN ZEGGEN NU NIET ‘WE TONEN VRIJDAG DE VIDEO’S’ * MAAR DAT IS NOG ALTIJD WEL MOGELIJK * HOE HET OOK ZIJ, DE ELITE VAN RUTTE EN DEMMINK IS TOTAAL EXPOSED EN MOET ASAP VERTREKKEN EN WORDEN BERECHT * LEES DE UPDATE OP HHC OVER DE VAL VAN DE HAAGSE KINDERVERKRACHTERS EN HUN WEB VAN LIST EN LEUGEN

[wp_ad_camp_1]

Marcel Vervloesem‎
aan: Werkgroep Morkhoven
11 uur

Morkhoven / Vrijdagavond zal duidelijk blijken of Marcel het gelijk aan zijn kant heeft. Er waren nog vuilspuwerijen aan zijn adres de voorbije week . Marcel zal op een aantal gestelde vragen antwoorden.
Was het Nederlandse Koningshuis op de hoogte van het misbruiken van kinderen? Verzweeg Morkhoven de feiten enzo verder. Best boeiend en het geeft een klare kijk op de feiten.

lezen dus .
Sonja.

9 Replies to “MORKHOVEN BEVESTIGT: VRIJDAG KOMT ER ‘DUIDELIJKHEID’”

 1. “”Kat komt zijn woord na indien hij dat kan en hij liegt niet om mensen aan het lijntje te houden”””

  natuurlijk ………..

 2. Ik wil geen antwoorden op vragen maar keiharde bewijzen. Ook geen behoefte aan nieuwe verhalen. Komt hij niet met de tapes, dat nu al voor de derde keer belooft is, ben ik helemaal klaar met hem. Ik ga ook niet naar hem luisteren. We horen het vanzelf wel als de tapes openbaar zijn gemaakt.

   1. Kat komt zijn woord na indien hij dat kan en hij liegt niet om mensen aan het lijntje te houden, daar heb ik respect voor. Ook al ben ik het soms niet met hem eens. Ik ben het met niemand altijd eens. Kat zetten we nooit bij het oud vuil, hij heeft zijn sporen wel verdiend in de alternatieve media. Maar pis poes als jij Kat gaat afzeiken en Morkhoven gaat verdedigen zegt dat voor mij genoeg over jou en Morkhoven.

    1. Er is niemand die zo’n Groot offer gebracht heeft als Micha Kat in de strijd voor ons vaderland de laatste decennia. Dan hebben we het natuurlijk niet over de sukkels die zich voor hun kloten laten schieten als militair voor de koningin in 1 of andere zandbak.

Geef een reactie