2 Replies to “MSM 2019! KLOMP: ‘DEMMINK ONSCHULDIG, MICHA PEDOFIEL’. THIS IS CREEPY STUFF!”

  1. Opnieuw heeft die Klomp feitelijk helemaal gelijk en jij niet. Door misbruikte kinderen op je site te plaatsen, misbruik je die kinderen. Dat is ook waarom het verboden is om kinderporno te verspreiden. Ik lees verder nergens dat die Klomp je een pedofiel noemt. Over Demmink heeft hij ook al gelijk, er is geen vervolging ingesteld. Dat gezever over dat die Klomp door Justitie wordt betaald en aangestuurd is al helemaal hilarisch. Die gast werkt al zijn hele werkzame leven in de journalistiek, daar waar jij ongenadig hard bent uitgekickt.

  2. Ach, daar komt dat verhaal weer over een secretaresse die zogenaamd kinderen moest regelen voor Demmink. De Mafkat is weer eens vergeten wat daarover verklaard is.

    De desbetreffende secretaresse heeft in de rechtbank verklaard dat zij niet voor Demmink werkte. Hetgeen moest worden toegegeven door de twee gevangenisdirecteuren die dit verhaal op basis van hearsay in de openbaarheid hadden gebracht. Als zij niet zijn secretaresse was, is het wel erg onwaarschijnlijk dat zij ‘kinderen’ moest regelen. Het oorspronkelijke verhaal ging ook niet over ‘kinderen’, maar over mannenprostituees.

Geef een reactie