MSM BEWIJZEN HET OPNIEUW: STAAT EN DEMMINK ACHTER MOORD OP THEO VAN GOGH

EXTRA: OOK MICHA-VIJAND GERARD BOUMAN EXPOSED ALS CRIMINEEL * HIER KLOPT IETS NIET! ALLE JUSTITIE-VIJANDEN VAN MICHA -BOUMAN, WESTENBERG, KALBFLEISCH, DEMMINK, WABEKE, OPSTELTEN, TEEVEN- EXPOSED ALS CRIMINELEN MAAR DE ENIGE DIE DE GEVANGENIS IN MOET… IS MICHA!

TOTALE MEDIA-BLACKOUT OVER HERDENKING MOORD OP THEO * ZELFS DE AANKONDIGINGEN VOOR HET EVENT WERDEN SCHIELIJK VERWIJDERD * HET GROOTSTE BEWIJS VOOR DE WAARHEID IS DAT DIE NIET MAG WORDEN UITGESPROKEN * LEES HET ARTIKEL OP NIBURU.CO * ALLEEN POWNED DOET VERSLAG: POLITIE MAAKT BEZOEKERS EVENT BELACHELIJK

De toespraak by proxy van Micha uitgesproken door Alexandra van Niburu.co waar Micha sinds enige tijd columnist is. Met dank aan camera-held Nico van den Ham, al sinds jaar en dag melder van misstanden. We misten ‘volksjournalist’ Steve Brown wel bij dit in memoriam van de ultieme strijder voor het vrije woord, maar die heeft het te druk met het voorbereiden van zijn rechtzaak tegen Micha Kat wegens diefstal van 800 Euro.

Eén reactie op “MSM BEWIJZEN HET OPNIEUW: STAAT EN DEMMINK ACHTER MOORD OP THEO VAN GOGH”

  1. Als psychopaten ergens de overhand hebben en/of de sleutelposities innemen, dat is he volkomen logisch dat “de normale huisvader” tot staatsvijand nr. 1 wordt verklaard.

    Bedoeld wordt echter, dat de normale huisvader slecht kan leven met ‘pure evil’ diep gesstoorde (dubbele s geen typo) figuren als prins Bernhard bijv. (als hem tenminste de schellen van de ogen zijn gevallen, die daar typisch, proactief en gecombineerd met eeuwen perverse macht en controle door dergelijke, elkaar het balletje toespelende massaslachters, over generaties zijn aangebracht).

Geef een reactie