MSM IN MELTDOWN: NVJ EN VILLAMEDIA OMARMEN NU DE BEGRIPPEN ‘NEP NIEUWS’ EN ‘HOAX SITES’… NOG ZONDER NAMEN TE NOEMEN

LEES HET HELE VERBIJSTERENDE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN * EXTRA: SATANISCHE EN CRIMINELE TELEGRAAF ROEPT NEDERLANDERS OP MET KERST NAAR EEN SEKSCLUB TE GAAN * HET DEMONISEREN VAN COMPLOTDENKERS ZOALS SJOERD FENNEMA DEED VAN EENVANDAAG IS GEEN ‘NEPNIEUWS’-MAAR ER MAG NIET OVER WORDEN GEKLAAGD BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK

4 Replies to “MSM IN MELTDOWN: NVJ EN VILLAMEDIA OMARMEN NU DE BEGRIPPEN ‘NEP NIEUWS’ EN ‘HOAX SITES’… NOG ZONDER NAMEN TE NOEMEN”

 1. HET DEMONISEREN VAN COMPLOTDENKERS ZOALS SJOERD FENNEMA DEED VAN EENVANDAAG IS GEEN ‘NEPNIEUWS’-MAAR ER MAG NIET OVER WORDEN GEKLAAGD BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK
  =====================

  Wie heeft ooit beweerd, dat psychopaten niet logisch en pragmatisch zijn?

  Ze zijn (gehuld in toga of andere dekmantel) alleen ECHT en TEN DIEPSTE krankzinnig. Je kunt er niet (werkelijk) mee redeneren. Er ontbreekt iets, dat zij nooit gekend hebben en dat je dus ook niet kunt aanspreken (de meeste ‘gullible fools’ blijven dat in verbijstering toch eindeloos proberen trouwens…).

 2. Ach ja die Fentener van Vlissingen USA/GB PB BV propagandabladen….

  Gwyneth Paltrow: ‘Ga met kerst naar seksclub’

  En word net zo slank en gelukkig als Gwyneth Paltrow.

 3. De MSM die het over nepnieuws hebben. De MSM is de wanhoop nabij dus moeten ze met behulp van censuur op YouTube, Twitter, Google, Facebook en zelfs je Googlechrome browser hun propaganda weer geloofwaardig maken. Dit gaat in hun gezicht ontploffen en ze zullen deze techgiganten in hun faillissement meesleuren naar de ondergang. Champagne, feest. Iedereen die nu nog met dit soort losers in zee gaat heeft toch echt neigingen tot zelfdestructie.

Geef een reactie