MSM NU VOLLEDIG PARANOIA OVER WEBSITES DIE DE WAARHEID BRENGEN: OUDE MEDIA IS KAPOT

NRC ZEGT NU DAT ER IN NEDERLAND ’50 WEBSITES ZIJN DIE VALS NIEUWS VERSPREIDEN’ * DAT ZEGT HET OP GEZAG VAN ‘HOAX-WIJZER‘ EN ‘HOAXMELDING‘ DIE NIET EENS EIGEN WEBSITES HEBBEN, LAAT STAAN DAT ER NAMEN BIJ KUNNEN WORDEN GENOEMD * NRC DURFT DEZE SITE NIET TE NOEMEN OMDAT ER EEN RECHTZAAK IN DE LUCHT HANGT TEGEN MARCEL HAENEN WEGENS DEMONISERING VAN MICHA

[wp_ad_camp_1]

In dit redactionele artikel wil ik je graag laten zien hoe de mainstream media (MSM) te werk gaan. Na een artikel over Ninefornews.nl in het Algemeen Dagblad verleden jaar was mijn vertrouwen in de MSM weer enigszins hersteld. Het was een degelijk artikel waarin het grootste deel van de door mij verstrekte informatie netjes was verwerkt.
Mijn vertrouwen in de MSM heeft na een artikel over Ninefornews.nl in het NRC Handelsblad eerder deze week een flinke deuk opgelopen (http://www.nrc.nl/nieuws/2016/03/22/arme-gezinnen-lopen-kans-kinderen-kwijt-te-rakenwo-1601095). Laat ik met jou als lezer even kort het proces doorlopen. Eerst zijn er twee uitgebreide telefoongesprekken, met journalisten van de krant, waarin veel onderwerpen worden besproken. Er wordt gewerkt aan een artikel over nieuwswebsites, zo klinkt het. Prima toch? Tegen het einde van het tweede telefoongesprek wordt terloops nog even gevraagd LEES VERDER OP NINEFORNEWS

6 Replies to “MSM NU VOLLEDIG PARANOIA OVER WEBSITES DIE DE WAARHEID BRENGEN: OUDE MEDIA IS KAPOT”

 1. Hoe werkt het verdienmodel? Via advertentieplatform Google Adwords kunnen sites per keer dat iemand op de site op een advertentie klikt een klein bedrag verdienen. Dat bedrag kan volgens Hoax-Wijzer uiteenlopen van 0,15 tot 0,5 dollar per klik (13 eurocent tot 44 eurocent).

  1. Zie hiér hoé de carriere van een erudiet geleerde eindigd als venijnig cybertroll geheten poes mis en dus nog anoniem en achterstevoren ook nog.

   Hasbara Trollen https://archive.org/stream/HasbaraTrollenGawain/Hasbara%20Trollen%20-%20Gawain_djvu.txt

   Hasbara Trollen Full https://archive.org/stream/HasbaraTrollenGawain/Hasbara%20Trollen%20-%20Gawain#page/n1/mode/2up

   ´t is duidelijk dat Revolutionaironline boven aan had moeten staan na alle afbrandingen maar zelfs dát durfden ze niet omdat ze nog liever hebben dat het helemaal nooit had bestaan.

   De Persgroep (Van Thillo) kocht Volkskrant op en als eerste gingen alle Fatsoenlijke Burgers er uit op het vk blog en werd het een hasbaranest van joodse haatzaaiers daarna ging alle blog en forum weg als vele kranten dat ook weghaalden om maar geen enkel Geluidje over miljoenen verkrachtte Kinderen te behoeven aanhoren…

   Vandaar dat Revolutionaironline ze een Onstervelijke Doorn in het oog is

 2. ‘Zo zegt Robin de Boer (32) met zijn website Ninefornews.nl 10.000 euro bruto per maand te verdienen’

  Niet dat ik er iets van geloof, maar ongetwijfeld doet die site het financieel beter dan ROL…

 3. NRC DURFT DEZE SITE NIET TE NOEMEN OMDAT ER EEN RECHTZAAK IN DE LUCHT HANGT TEGEN MARCEL HAENEN WEGENS DEMONISERING VAN MICHA.

  Dat is dan logisch toch dat ze je niet noemen, want stel je voor dat Micha Kat op zijn hartje wordt getraptof tekort wordt gedaan.
  Misschien kan je advocaat de NRC sommeren dat je wordt genoemd …..

  1. Snap niet dat jezelf ieder ochtend in je porum kunt kijken en/of kinderen hebt wetende dat je mede op mijn en hun kosten volksverraad pleegt. In dienst van de roverheid à la, maar dan ook nog infiltreren en manipuleren bekende COINTELPRO tactiek!

Geef een reactie