MSM STAAT VANAF NU VOOR MAIN STREAM MOORDENAARS: VOLLEDIG MEDEPLICHTIG

EXTRA: NICO VAN DEN HAM EN NIBURU.CO WERKEN MEE AAN HET ‘PLAN 3 JUNI’ * OOK ENKELE INVLOEDRIJKE INDIVIDUALS DOEN MEE * NOG GEEN BERICHT VAN DE ANDERE NIEUWE MEDIA

JEROEN PAUW OPEREERT VOLLEDIG IN DIENST VAN EN WORDT BETAALD DOOR DE KINDERVERKRACHTERS * HIJ IS MEDEPLICHTIG AAN DE DEMMINK-MOORD OP FRED DE BROUWER * VANUIT ZIJN NOVA-VERLEDEN WEET HIJ DAT DEMMINK SCHULDIG IS * MAAR OVER DE LIJKEN VAN DE VERKRACHTE KINDEREN VULT HIJ ZIJN ZAKKEN EN LEIDT ZIJN ‘HIGH LIFE’

[wp_ad_camp_1]

Het is geen ‘hogere wiskunde’. Als de MSM zouden doen wat ze moeten doen -volgens hun eigen ‘statuten’ en ‘protocollen’- was het pedo-netwerk al lang opgerold en waren de levens van duizenden Nederlandse kinderen gered. FEITEN ZIJN HEILIG! De NTR streeft in zijn programma’s naar een zo nauwgezet mogelijke weergave van de werkelijkheid. Objectiviteit bestaat niet maar dat ontslaat niet van de plicht om er naar te streven staat in het redactiestatuut van de Publieke Omroep. Maar in plaats van die feiten te brengen zien we Nazi-hoeren als Pauw, Klomp en Gelauff de feiten verkrachten in ruil voor persoonlijk gewin. Dat maakt deze mensen tot criminelen die voorts medeplichtig zijn. En tot moordenaars: van de persvrijheid, van de journalistiek, van de democratie en ja, ook van het geluk en de levens van kinderen. Hoe de NOS over feiten denkt werd nog deze week duidelijk uit de veroordeling in de door Baybasin aangespannen zaak waarin de NOS in opdracht van de pedofielen de Koerd op een cruciaal moment -vlak voor het uitkomen van een boek over zijn zaak van Ton Derksen en het begin van de Demmink-verhoren- voor het Nederlandse volk probeerde weg te zetten als moordenaar. Dit is eens te meer crimineel omdat Baybasin in een fake-proces juist is veroordeeld wegens moord. Wat Gelauff dus in feite doet is via list en bedrog criminele uitspraken van rechters die zijn gebaseerd op bewezen fraude proberen overeind te houden. Hier kunnen geen tien Raden van Journalistiek meer tegenop. En dan het monsterlijke gedrocht Jeroen Pauw die gisteren ‘aandacht besteedde’ aan de zaak-Demmink terwijl hij amper twee jaar geleden nog meewerkte aan het verdoezelen van de moord op een journalist die over Demmink zou komen praten in zijn programma! Daarbovenop kwam dan nog de lachwekkende -en compleet mislukte- set-up met Peter R. de Vries en Demmink’s pedo-chauffeur Hans Bakker. Het is een mooi zooitje, die MSM! Samen met een ‘journaliste’ wiens krant deelnam aan het verkrachten en vermoorden van kinderen -Saskia Belleman- een een kalltgestellde Koen Voskuil ‘besprak’ hij de zaak-Demmink. Diezelfde avond zat Voskuil samen met de speciaal voor het ‘doofpotten’ van de pedo-netwerken ‘uitgevonden’ Chris Klomp bij een clown met een blauwe bril te oreren dat de zaak ‘wel goed moet worden uitgezocht’. Deze uitzending eindigde met het bespreken van de mogelijkheid dat Demmink helemaal omnschuldig is, dat het allemaal een groot smerig complot is en uitgebreid werd besproken hoeveen miljoenen Demmink dan zou krijgen als ‘schadevergoeding’. Maar het goede nieuws is natuurlijk dat de MSM zo steeds rapper zijn eigen graf aan het graven is. Peter R. de Vries is al afgeserveerd en vervangen door Chris Klomp. Klomp zal ook verdwijnen. Want ja, om in de woorden van de MSM zelf te spreken: FEITEN ZIJN HEILIG.

7 Replies to “MSM STAAT VANAF NU VOOR MAIN STREAM MOORDENAARS: VOLLEDIG MEDEPLICHTIG”

 1. Als nu de onderste steen niet boven komt na die Demmink verhoren, ondanks dat getuigen soms zitten te liegen, dan denk ik dat de pleuris uitbreekt en dat kan ik nog begrijpen ook. De overheid lapt de wet aan haar laars in deze en in veel andere gevallen, natuurlijk niemand gestraft. Men daagt de burger uit dit ook te doen en heeft dan een politiemacht en ME’ers die zijn geïndoctrineerd en niet weten waar ze mee bezig zijn, klaar staan met de bekende nekklem. LEVE DE DEMOCRATIE. “IN NAAM VAN ONZE KONING”
  Ik geloof zeker dat hij het niet beter wil.

 2. Objectief gezien is “Dresden” een ondenkbaar walgelijk en gruwelijk (psychopathisch) oorlogsmisdrijf, waarbij ook tienduizenden mensenKINDEREN tot onherkenbare bloedklompen zijn mishandeld.

  Gelukkig voor de daders bestaat objectieve waarneming volgens het redactiestatuut van de PB BV “publieke” omroep niet en dus kan de eindeloze stroom getrapte leugens op de mensheid worden losgelaten.

  Voor je het weet zijn dan de leugenaars multimiljonair zoals Jeroen Pauw of de “Oranjes”. Deze ijskoude geldharkers over lijken zijn wel logisch!

 3. Objectiviteit bestaat niet
  ==========================
  God bestaat wel?

  Is God volmaakt objectief?

  God = Liefde bestaat niet voor psychopaten vanwege de onmogelijkheid van normale psychische/religieuze integratie. Dat staat vast.

 4. het monsterlijke gedrocht Jeroen Pauw
  =========================
  We moeten dit forensisch psychisch zien meen ik?

  Riebels/kippenvel/spontane walging = evt. eerste indicatie!

Geef een reactie