MSM VINDEN HET NU ‘EEN EER’ OM DOOR TRUMP IN DE BAN TE WORDEN GEDAAN

EXTRA EN BREAKING: TELEGRAAF OPNIEUW IN VRIJE VAL NA OPROEP VAN MICHA: KOERS IMPLODEERT WEER, NU RICHTING 3 EURO VANAF 26 EURO BEGIN 2007 * SAMEN KRIJGEN WE DE HORROR-KRANT DOWN

NADAT DE MSM IN DE VS DOOR DONALD TRUMP ZIJN EXPOSED ALS CORRUPTE PROPAGANDA-VEHIKELS VAN HILLARY DIE HET ENE NA HET ANDERE SLANDER-STUK OVER HEM PUBLICEERDEN EN NADAT TRUMP DE ERGSTE MSM IN DE BAN DEED, ZEGGEN DE MSM NU ‘HET IS EEN BEWIJS VOOR ONZE KWALITEIT ALS WE EEN BAN KRIJGEN VAN TRUMP’ LEES HET HELE VERHAALOP NRCOMBUDSMAN

[wp_ad_camp_1]

Opnieuw blijkt de volstrekte onmacht van de elite-krachten om lessen te trekken en het leven te beteren. Precies het omgekeerde is het geval: hoe meer de satanische krachten worden exposed, hoe erger ze zich gaan gedragen. Dit is een op een over te hevelen naar Justitie in Nederland als gevolg van alle verwoestende onthullingen in het dossier-Demmink. Er worden nog meer kinderen verkracht, rechters worden nog corrupter, het systeem wordt nog repressiever. Op naar de ondergang!

8 Replies to “MSM VINDEN HET NU ‘EEN EER’ OM DOOR TRUMP IN DE BAN TE WORDEN GEDAAN”

  1. Maar ik heb een theorie over de koersval van de laatste dagen. Deze site wordt gelezen door veel Telegraaf journalisten en die hebben natuurlijk hun aandelen verkocht. Dit is de voorbode voor de grote klapper omlaag. Eh geen grapje. Weet iemand of je short kan gaan op de telegraaf media groep en waar.

 1. “”NA OPROEP VAN MICHA: KOERS IMPLODEERT WEER””

  hoeveel bezoekers heb je per dag, hoeveel kopen een telegraaf, wat kost de telegraaf = ?? is het aannemelijk dat dit werklijk schade geeft???

  ga eerst maar eens eiken ook je bezoekers of ze daadwerklijk de telegraaf lezen/ kopen voor dat je zulke beweringen doet ………

  1. Ze gaan gewoon lekker failliet en daar gaat het om. Dus lekker down, down, down. Op naar de nul. Dat die journalisten nooit meer een baan mogen krijgen en uit hun huizen geflikkerd mogen worden omdat ze de hypotheek niet meer kunnen betalen. Down, down, down. Ik hoop echt dat ze dit lezen, de ratten.

 2. Trump zelf is de grootste leugenaar aller tijden. Er ging een grap over hem bij een of ander blad in Amerika: “Als Trump goedemorgen zegt, kun je er zeker van zijn dat het 17 uur ’s middags is.”

  1. Ik heb De Donald anders nog geen leugen horen vertellen. Kom dan maar eens met een voorbeeld(doe dat dan ook ik daag je uit). Nee Clinton dat is goed. Of Sanders, Stalin de tweede. Trump is de enigste die voor dichte grenzen is, dat zegt mij genoeg. Clinton is oorlog met Russland en failliet. Sanders is burgeroolog met alle moslims en failliet. Trump is stabiliteit, dichte grenzen(minder aanslagen), herstel economie.Volgens mij lees je teveel de Telegraaf.

   1. Daar komt nog bij dat Trump de enigste is die gewerkt heeft voor zijn geld en de rest alleen maar geld gekost heeft. Dit spreekt al boekdelen op zich.

Geef een reactie