MSM WERELDWIJD IN COMPLETE GEWELDS-HYSTERIE NA JAREN VAN PEDO-BEDROG: ‘ZE GAAN ONS AFSLACHTEN!’

STEEDS DUIDELIJKER WORDT DAT DE TELEGRAAF DE ‘AANSLAG’ IN SCENE HEEFT GEZET OMDAT DIT DE STRATEGIE IS VAN DE MSM WERELDWIJD * WIE BELT DE AMSTERDAMSE POLITIE OM ZE TE VRAGEN OF ZE OOK WERKEN MET HET FALSE FLAG-SCENARIO -WAT DE TELEGRAAF STRAFBAAR MAAKT? * NU DE MSM NA HET DECENNIA LANG BESCHERMEN VAN PEDOFIELEN EN PLUNDERAARS HET PUNT HEEFT BEREIKT VAN DE COMPLETE INEENSTORTING, DWINGEN ZE POLITIEBSCHERMING AF VIA CHANTAGE EN FALSE FLAG ‘AANSLAGEN’

De affaire van de ‘doodsbedreiging’ door Micha tegen Bart Mos vertelt in feite het hele verhaal over de stervende MSM. Een krant als De Telegraaf gaat jaar in jaar uit te keer als een bezetene in het kapot maken van de levens van talloze Nederlanders (denk eens aan die arme Ferdy Roet en zijn gezin met drie jonge kinderen die zijn doodvonnis tekende door hij de Hoge Raad te winnen van de Staatsloterij) en du moment dat iemand iets terug durft te doen zoals Micha wordt de ultieme chantage-kaart uitgespeel: ‘Ze bedreigen ons met de dood!’. Om de positie van ‘slachtoffer’ van alle ‘racisten’ die het gemunt hebben op de ‘vrijheid van meningsuiting’ nog eens extra kracht bij te zetten wordt een potsierlijke ‘aanslag’ geensceneerd waarvan reeds na een seconde duidelijk was dat het een false flag is. Als het een echte aanslag was geweest, was de dader reeds na 10 seconden gepakt. Stel je voor dat Micha die aanslag zou hebben gepleegd! Dan had hij nu reeds in de Van der Hoeven-kliniek gezeten in de kamer naast Erwin Lensink. De Amsterdamse politie doet geen onderzoek naar de aanslag. Er mag in feite niet meer over gesproken worden behalve dan in de zin van dat ‘journalisten’ extra bewaking nodig hebben omdat ze steeds vaker worden ‘bedreigd’ en ‘aangevallen’ door ‘racisten’ en ‘verwarde personen’. In de VS gaat het er wat dit betreft natuurlijk nog veel harder aan toe dan in Nederland. Alle signalen daar staan nu op rood voor een false flag waarbij doden gaan vallen en die dan wordt toegeschreven aan de ‘hetze’ van Trump tegen de ‘goudeerlijke media’. We hebben het altijd gezegd: de NWO kan zich het verlies van de MSM niet permitteren!

Eén reactie op “MSM WERELDWIJD IN COMPLETE GEWELDS-HYSTERIE NA JAREN VAN PEDO-BEDROG: ‘ZE GAAN ONS AFSLACHTEN!’”

  1. Dat u uw gesprek met de politie openbaar heeft gemaakt, zegt nog niet dat andere media niet hebben gebeld. Mogelijk vinden zij het gewoon niet nieuwswaardig zolang er niets te meldden valt en ontdekkingen hooguit gestoeld zijn op basis van eigen interpretaties in plaats van feiten.

Geef een reactie