MYJER WERKTE NIET ALLEEN VOOR DEMMINK, MAAR OOK VOOR DE EIGENAAR VAN DE VOLKSKRANT EN ZAT IN BEDROG-WITWASCOMMISSIE NAMENS TROUW

IT GETS CRAZIER BY THE MINUTE: DE VOORZITTER DIE MOET OORDELEN OVER DE ZAAK VAN MICHA TEGEN DE VOLKSKRANT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK WERKTE NIET ALLEEN VOOR DEMMINK, MAAR WASTE OOK OP VERZOEK VAN DE HOOFDREDACTIE VAN TROUW HET GROOTSTE JOURNALISTIEKE BEDROG VAN DE LAATSTE TIEN JAAR WIT: DE AFFARIE-PERDIEP RAMESAR

Perdiep Ramesar was (net als Chris Klomp) een AIVD-infiltrant, in zijn geval bij Trouw, die als missie had het ophitsen van raciale tegenstellingen in Nederland, niet alleen in Trouw, maar ook als ‘AIVD-deskundige’ op radio en TV. Hiertoe verzon hij het ene verhaal na het andere tot hij tegen de lamp liep en oploste in het niets -waarschijnlijk zit de ‘journalist’ thans in een soort ‘getuigen-beschermingsprogramma’ voor nep-journalisten op een eiland in de Stille Oceaan. We hebben destijds op onze media-website Nrcombudsman en ook op ROL veel aandacht besteed aan deze ‘Klompiaanse’ affaire. Bij het brave Trouw (net als De Volkskrant onderdeel van De Persgroep) brak totale paniek uit. En wie werd door de hoofdredactie aangezocht deze gigantische beerput op ‘geheel onafhankelijke wijze’ te dempen? Juist ja, Egbert Myjer, de man die op 3-2 moet oordelen of De Volkskrant Micha terecht een ‘paranoide gek’ heeft genoemd en ‘koning van het gekkenhuis’. Als Myjer zich niet uit eigen beweging terugtrekt op 3-2 dan zullen we nog wat gaan meemaken. Want Myjer heeft bewezen geen rechter te zijn, maar een doofpotter namens de staat en de MSM. Het kan niet anders worden gezien dan als een satanische provocatie dat de Raad juist hem naar voren schoof als voorzitter. Maar er is meer. Zoals altijd. Stay tuned!

3 Replies to “MYJER WERKTE NIET ALLEEN VOOR DEMMINK, MAAR OOK VOOR DE EIGENAAR VAN DE VOLKSKRANT EN ZAT IN BEDROG-WITWASCOMMISSIE NAMENS TROUW”

 1. Perdiep Ramesar een AIVD infiltrant?

  Als dat waar is, dan is dat wel erg slecht voor de AIVD reputatie.
  Politici die de fantast Perdiep Ramesar citeerden, hebben daar door voor aap gestaan.
  Verzonnen bronnen, ontmanteld als oplichter, lijk me dat de AIVD zo iets toch eerder snel in ene doofpot zou plaatsten, dan uit laten lopen tot een landelijk schandaal.

 2. Als Myjer zich niet uit eigen beweging terugtrekt op 3-2 dan zullen we nog wat gaan meemaken.
  ————————
  O ja, wat dan?

  Je kunt dit (bijzonder gruwelijke) type psychopaten binnen HUN regels niet aanpakken.

  ‘The law does not apply to them’

Geef een reactie