‘MYRA HARI’: INTRIGANTE ZAAIT DOOD EN VERDERF IN DE MEDIA EN IN DE ZAAK-DEMMINK

MYRA MOET PER OMGAANDE STOPPEN MET AL HAAR ‘WERKZAAMHEDEN’ WANT ZE CREERT ONVOORSTELBARE PUINHOPEN DOOR HAAR DUBBELSPEL OF ONKUNDE

De Fransen namen alle berichten echter zeer serieus. Op 13 februari 1917 werd Mata Hari in haar hotelkamer in Plaza Athénée gearresteerd op de beschuldiging van spionage en verstandhouding met de vijand.[19] Dat was op het moment dat zij voor de tweede maal tijdens de oorlog in Frankrijk kwam. De verhoren duurden twee dagen. Volgens de Franse justitie bleek al snel dat men hier met een zeer gevaarlijke spion te doen had.

2 Replies to “‘MYRA HARI’: INTRIGANTE ZAAIT DOOD EN VERDERF IN DE MEDIA EN IN DE ZAAK-DEMMINK”

  1. Die gaat nooit stoppen, ze is verslaafd aan de macht die ze binnen de alternatieve media heeft gekregen. Als je kijkt hoe ze die verdedigt door middel van een terreur bewind dan is een kleine dictator nog niets eens zo raar zijn om te zeggen. Dit gedrag komt zeer vaak voor bij mensen die nooit geen macht gehad hebben en niet zo slim zijn. Hoe dommer hoe gemener. Dat komt omdat die mensen niet genoeg hersencellen hebben om zich te verplaatsen in de gevoelens van andere mensen. Levensgevaarlijk dit.

Geef een reactie