MYRA TEGEN MICHA: ‘VOOR HET EINDE VAN DE DAG BEN JE DOWN’

HET IS DE HOOGSTE TIJD DAT ER DEFINITIEF WORDT AFGEREKEND MET DE INFILTRANTEN BINNEN DE ‘NIEUWE MEDIA’: OLDENKAMP, VRIJLAND, DONK, MYRA EN ANDEREN

Radio Myra Today at 7:26 AM
To: Henk Hollander

Voor het einde van de dag ben je down Katvanger.
Zelfs Vervloesem heeft Koos ontmaskerd.

Let op het ‘zelfs Vervloesem’. In een tweet van zojuist verwijst Myra naar het ‘oplichtersduo Kat/Vervloesem’. Dus de ‘oplichter’ Vervloesem ‘ontmaskert’ de ‘oplichter’ Woudenberg! Dat is de verknipte wereld van een AIVD-infiltrante. Myra is ernstig gestoord. Helaas heeft ze zich door haar ‘interviews’ met Baybasin -waarin ze werkelijk geen zinnige vraag wist te stellen- een positie opgebouwd van mensen die haar blind verdedigen zoals Boudine die mij per mail laat weten: Myra werkt niet voor de AIVD. Alsof zij daar iets zinnigs over kan zeggen! Haar comments kunnen ook daarom niet serieus worden genomen omdat ze mij reeds lang geleden aan ban gaf op haar site waarmee ze laat zien tegen mij te zijn.

9 Replies to “MYRA TEGEN MICHA: ‘VOOR HET EINDE VAN DE DAG BEN JE DOWN’”

 1. Het lijkt me een kwestie van enkele dagen voordat Micha zeker weet dat Myra zich schuldig maakte aan het in stukken snijden en smakelijk bereden van duizenden baby’s voor Demmink c.s.

 2. Is al die shit niet begonnen toen Martin Vrijland je vals beschuldigde op zijn site. Die houdt zich verdacht stil nu. Hij hoopt dat het overwaait.

 3. Psychiatriseren is óók een vak!
  Up naar de Pub en zing een vrolijk wijsje
  … uh met een lief en leuk meisje.

  Op Prinsjesdag is het óók in Ierland Oranje Bitter!
  Proost!

 4. Of Myra nu voor de staat werkt weet ik niet maar dat ze niet zo slim is dat is me altijd al opgevallen. Of ze speelt dit spelletje goed of ze is niet zo slim. Maar door de hele tijd op de voorgrond te willen treden in een gevecht op hoog niveau kun je als je niet zo slim bent natuurlijk ook enorme schade aanrichten.

  1. natuurlijk werkt ze ook voor de Mossad en partime voor de CIA, ISIS en de Stasi. Ik werk sinds kort voor de EU. Sinds ze die pensioenpot overgeheveld hebben aan de EU natuurlijk.

Geef een reactie