MYRA ZEGT NU DAT ER GEEN DEAL IS TUSSEN BART EN DEMMINK

VOOR ALLE DUIDELIJKHEID: ONZE TAKE IS DAT ER EEN DEAL IS. DE SMS-SEN VAN BART AAN MYRA ZIJN OVERTUIGEND. HET PAST OOK BIJ TAL VAN ANDERE FEITEN EN OMSTANDIGHEDEN MET NAME HET BIZARRE ‘STOPPEN MET DE CLAIM OM GEZONDHEIDSREDENEN’ * VANMIDDAG BOMBSHELL VIDEO

WE PUBLICEREN MAAR GEWOON ZO NUCHTER MOGELIJK WAT ER GEBEURT * MYRA RAAST EN TIERT EN GEBRUIKT DE MEEST AGRESSIEVE SCHUTTINGWOORDEN DIE WE HIER NIET ZULLEN HERHALEN * WIE HELPT MYRA?

Radio Myra Today at 8:47 AM
To: Henk Hollander
Goed zo. Fantastisch. Je gaat weer op je bek! Bart lult maar wat. Dat wilde ik aantonen. Hij is helemaal niet afgekocht.

Op donderdag 28 juli 2016 heeft Radio Myra het volgende geschreven:
Bart heeft zich laten uitkopen. Nog voor de verhoren begonnen. Hij heeft mij dat uitgebreid gesmst.
Ik ga die berichten openbaar maken. Dat jij of hij mij de schuld geven van het mislukken van Demmink proces is dus ook niet waar. Weer dus iets wat jij schrijft om mensen te beschadigen en bovendien niet waar is.

3 Replies to “MYRA ZEGT NU DAT ER GEEN DEAL IS TUSSEN BART EN DEMMINK”

  1. Het opblazen van die stichting door Van Well past ook wel mooi in het plaatje. Het lijkt er ook wel een beetje op dat ven Well de benen heeft genomen naar het buitenland.

    1. Het lijkt er ook op nu dat Myra steeds meer verstrikt raakt in haar eigen leugens. Wat die allemaal voor onzin op haar Twitter uitkraamt is tenenkrommend.

  2. Dus iemand verklaart iets op video (los van of het klopt of niet) en jij brengt dat als journalist en dan ben jij op je bek gegaan? Typisch Swapichou logica waar myra natuurlijk onderdeel van is evenals Donkey.

Geef een reactie