‘NA 30 JUNI ZIT ER IN NO TIME EEN NIEUW KABINET’! BRONNEN: ‘FORMATIE OPGEHOUDEN DOOR DEMMINK’

ZOLANG HET NIET 100% ZEKER IS DAT DE ZAAK-DEMMINK COMPLEET EN VOOR ALTIJD VAN TAFEL IS, ZOU GEEN KABINET HET AANDURVEN NEDERLAND TE GAAN REGEREN

We krijgen al een tijdje berichten binnen die suggereren dat het louter en alleen de zaak-Demmink is die de vorming van een nieuw kabinet in de weg staat. Aanvankelijk namen we dat niet echt serieus vanuit de gedachte dat iedereen toch zeker weet dat Demmink door ‘zijn’ rechters wordt witgewassen? Maar nu de formatie maar blijft ‘mislukken’ op basis van duidelijk gefakte gronden denken we daar iets anders over. In Nederland is het toch de regel dat de aantrekkingskracht van het ‘pluche’ alle standpunten, principes en beloftes aan de kiezer wegvaagt dus waarom gebeurt dat nu dan niet? Waarom zouden politci juist in een tijd dat bedrog en zwendel de basis vormen van het politieke bestel nu opeens ‘de ruggen gaan rechthouden’ en anderzins ‘moeilijk gaan lopen doen?’ Bovendien is het ook goed mogelijk dat het witwassen van Demmink nog geen uitgemaakte zaak is en dat er sprake is van een stammenstrijd binnen het Ministerie en de rechterlijke macht tussen de pedofielen en diegenen die ons land nog proberen te redden. Ook berichten in die richting bereiken ons regelmatig. Is het spel nog niet over?

3 Replies to “‘NA 30 JUNI ZIT ER IN NO TIME EEN NIEUW KABINET’! BRONNEN: ‘FORMATIE OPGEHOUDEN DOOR DEMMINK’”

 1. Update: Joris Demmink is enige jaren geleden al gepensioneerd uit de politiek.

  Maar even serieus, met dit soort afschuiven van allerlei zaken op een gepensioneerde ambtenaar, maak je niet alleen jezelf minder geloofwaardig, je beschermt ook nog eens de werkelijk samenzweringen die daar bezig zijn.
  Als mensen dat verdacht vinden, dan is dat terecht.

  Voor wie werkt Joris Demmink dan, voor zover hij niet gepensioneerd is?
  Ik las bij een andere publicist, dat heer Demmink internationaal veel geheime dienst contacten heeft. Dus we willen weten welke geheime diensten dat zijn!

  Wat voor baat heeft Joris Demmink bij beïnvloeden van de formatie?
  Ik kan zelf echt niets verzinnen.
  Motief voor een dergelijke vermeende invloed aub!

  Vanwege de trias politica, heeft de formatie geen enkele invloed op een rechtszaak. Wat de uitkomsten van de formatie ook zijn, het zijn grotendeels dezelfde Kamerleden, dus er is geen enkele mij bekende reden voor Demmink om de formatie te beïnvloeden.

  Demmink is gewoon een van vele pedofielen in top posities.
  Pedofilie wordt nu eenmaal erg veel gebruikt voor chantage in de politiek.
  Er is dus geen enkele reden om aan te nemen dat een bepaald pedofiel de leiding zou hebben, integendeel, degene die zo een pedofiel chanteert heeft de leiding!

  Ik kan me niet anders voorstellen, dat Micha dat zelf ook wel begrijpt.
  Dus ga niet iedereen die door dergelijke nonsens heen kijkt een troll noemen, want als je zo door gaat met onlogische beweringen, bewijs je zelf een troll te zijn.

Geef een reactie