NA AFFAIRE-KEIZER EEN NIEUW EN NOG GROTER VVD-SCHANDAAL: PAULINE KRIKKE, BURGEMEESTER VAN DEN HAAG, IS MAFIA-BAAS EN DRUGS-CRIMINEEL

BREAKING: ONDER DRUK VAN DEZE SITE MAAKT ERIC DONK DE EXPLOSIEVE SERIE KRIKKEGATE WEER ZICHTBAAR OP YOUTUBE * LEES OOK NIBURU.CO OVER SIETZE PLANTING EN PAULINE KRIKKE * BOVEN DIT HELE HORROR-VERHAAL ZWEEFT WEER JORIS DEMMINK

8 Replies to “NA AFFAIRE-KEIZER EEN NIEUW EN NOG GROTER VVD-SCHANDAAL: PAULINE KRIKKE, BURGEMEESTER VAN DEN HAAG, IS MAFIA-BAAS EN DRUGS-CRIMINEEL”

 1. Begin van dat veteranen verhaal zit een foutje in.
  De Opium in Afghanistan werd bedreigd door de Taliban, Dutchbat werd daar heen gestuurd om de Opium plantages veilig te stellen.

  Alle begrip er voor dat die veteranen dat niet wisten, maar de NAVO heeft ook nog pedofiele krijgsheren aan de macht gebracht daar.

  De Taliban sloten de Opium velden, daarom kwam snel de VS schieten en bombarderen.
  Dat is wat er gebeurde, is gemakkelijk aan te tonen.
  Na de inval van de NAVO, werd Afghanistan de grootste Opium producent van de wereld. Is nu een land geleid door pedofielen en andere landverraders, typisch CIA.

  En waarom moeten wij dit aan veteranen uitleggen, in plaats van andersom?

 2. Uiteraard alle respect voor je adoratie van DEZE steeds meer ongecontroleerd uit haar rechtse plaat schietende opruister dan wel geslepen manipulerende judea~nar Kat. Merk je het dan niet? Overal waar er bijeen gekomen wordt om al dan niet gezelfmoorde jodenhoaxes te herdenken is de in opdracht van haar joden pooiers opererende cryptoserpent met haar haat predikende gemanipuleer aanwezig! Nu ook weer omdat ze hier op jou site gelezen heeft dat de burgerjournalistiek op zaken inspringt die de gevestigde hoernalistiek bewust en in opdracht laat liggen, staat ze als een volleerd afgerichte poortwachter zeer ongehoord doorzichtig te smeken om alle informele tips die daaromtrent zonder medewetenschap van haar suikeroompjes naar buiten zouden kunnen worden gebracht? Je wordt dus wel degelijk door 2 voor de joden kruipende joden sloofjes gehamburgerd die telkens maar weer, terecht zoals nu weer hier op je stek te zien, in de veronderstelling verkeren dat Micha altijd maar weer in hun uitgeworpen spierinkjes zal blijven happen ter meerdere glorie der uitgekookt & zeer verwerpelijke jodenmaffiaBRON

  1. Joris Demmink is geen Jood.
   Ook Pauline Krikke is geen Jood.

   “Maffia” is de naam van een Rooms Katholieke Broederschap, de Cosa Nostra.
   Dat we dat woord kennen is vanwege een Rooms Katholiek, John F Kennedy, die vanaf een bepaald moment de zijn bekende achterban verraadde.

   Ook de term “Godfather” is Rooms Katholieke traditie in elk katholiek gezin.
   De Nederlandse vertaling van “Godfather”is “Peetvader”.
   Elke Nederlandse katholiek heeft een eigen Godfather/Peetvader.
   Katholieke zijn niet loyaal aan hun land, maar aan het Vaticaan en de Katholieke Hiërarchie.

   Joodse maffia bestaat dus eenvoudig niet.
   Of je erg dom bent, of onderzoek naar de waarheid in diskrediet en verwarring wil brengen is mij niet bekend, maar op mijn website zou ik dergelijke valse beschuldigingen naar Joden niet gedogen.

   Als je niet begrijpt wat de achtergronden van oorlogen zijn, hier een goed voorbeeld.
   http://www.reformation.org/vietnam.html
   President Diem werd daar door John F Kennedy aan de macht gebracht.

   Katholicisme en Islam werken doorgaans hand in hand, maar Islam kent ook rebellie tegen de Hiërarchie; vervolging van Shia Islam en Protestantisme is vergelijkbaar.

 3. Ik vergat nog te noemen: de proliferatie van atoomwapens via Urenco in Arnhem en de extreem geslaagde Jodenvervolging in Nederland……

  Gruwelmoord op gruwelmoord mensen, zoals psychopaten -zonder verhoging van de polsslag- DOOR het leven plegen te baggeren.

 4. BOVEN DIT HELE HORROR-VERHAAL ZWEEFT WEER JORIS DEMMINK……
  ——————-

  ……EN BOVEN Joris Demmink zweeft -boven de wet- deZELFDE schim die we o.a. ook ontwaren bij het IJSKOUDE verraad van Arnhem/Operatie ‘Market Garden’, de Hongerwinter, medeplichtigheid van het naoorlogse “bevoegd gezag” aan de -voor het normale bevoegd gezag- weerzinwekkende en volkomen onacceptabele horeur van “Dresden”, het doordrukken van de zgn. “Politionele Acties”, de oprichting van de NAVO, medeplichtigheid aan Korea (en later Viëtnam en Golfoorlog II en Srbrenica), de pogingen om Juliana op een zijspoor te rangeren etc. etc…….onze bloedeigen Nazi ‘deep state’ spion intrigant SS psychopaat: Bernhard zur Lippe Biesterfeld.

  Alle wegen lijken (over lijken) wel “naar Rome” te leiden

Geef een reactie