NA COLLAPSE PETER R.: TELEGRAAF DUIKT VER ONDER DE 4 EURO

TERWIJL DE HORROR-KRANT NU KOPT ‘TUMULT IN RIJSWIJK OVER PIETENFEEST’ STORT DE KOERS VERDER IN TOT DIEP ONDER DE 4 EURO * DE BELANGEN TE BLIJVEN LIEGEN EN BEDRIEGEN ZIJN GROTER DAN HET VOORTBESTAAN VAN DE KRANT ZELF * DIT DOET STERK DENKEN AAN WAT ER NU GEBEURT MET VOLKSWAGEN: ONDERNEMINGEN OFFEREN ZICH OP AAN DE ‘HOGERE DOELEN’ VAN DE NWO * UITEINDELIJK ZULLEN MARK RUTTE, JORIS DEMMINK EN DE NEDERLANDSE BANKEN TMG DE REDDINGSBOEI TOEWERPEN VIA (GEHEIME) GELD-INJECTIES * PETER R. DE VRIES WORDT OOK VOLLEDIG BETAALD DOOR DE STAAT, WAAROM DE TELEGRAAF DAN NIET?

5 Replies to “NA COLLAPSE PETER R.: TELEGRAAF DUIKT VER ONDER DE 4 EURO”

 1. De heer Kat had zelfs een functie bij de Telegraaf, waar ze hem vervolgens weer net zo snel uitknikkerde.
  Het is toch wat vreemd dat ie heden zulke praatjes heeft en zelfs de Telegraaf beschuldigt van Nazi verleden, maar bij zjn aantreding bij de Telegraaf hier geen enkel probleem mee had …….. heel vreemd.

  Of zal het zo zijn dat Kat uit racune dit soort praatjes ophangt ……….. lijkt me toch niet dat de Telegraaf op de beweerde tour gaat na dat Micha is vertrokken …….

 2. Ah, nu wordt het echt interessant en spannend! Het zou mij niets verbazen als er een aanslag op de Pedo/Nazi/Graaiograaf zou worden gepleegd, met wat doden en een lekkere plas bloed. En natuurlijk geënsceneerd door Containerwipper Jack de Vries. Zoiets is tenslotte ook gebeurd met CharlieHebdo. Eind 2014 liepen de redacteuren van CharlieHebdo al de deur plat bij dwergpresident Hollande om te bedelen om muntjes. Dat geld van de regering kwam tenslotte, maar na de aanslag op de redactie: in de vorm van gesubsidieerde extra-uitgaven de als warme broodjes over de toonbank gingen.

  Dus: eerst een controversieel stuk in de Pedo/Nazi/Graaiograaf, dan een aanslag door een woedende asielzoeker bijvoorbeeld (uiteraard vervolgens door de ME afgeknald) en dan kan heel Nederland tweeten: #ikbenpedo/nazi/graaiograaf. Dan komt de Zilvervloot uit Den Haag binnenvaren.

  Leve de Société du spectacle… Spannend!

  (En voor de Ivo-trollen: opgelet, jullie moeten je huiswerk tich beter doen. Jullie postings lijken nergens op, ze zijn te zeer doordesemd van de domme denkpatronen en het jargon van de lagere ambtenarij en de hermandad)

Geef een reactie