NA COLLAPSE VAN TELEGRAAF EN BART MOS: OPMARS MICHA NIET MEER TE STUITEN, SWAPICHOU NU RADELOOS, REDELOOS EN REDDELOOS

MICHA WERKT AAN EEN GIGA CIVIELE CLAIM TEGEN DE TELEGRAAF VOOR EEN REEKS ONRECHTMATIGE DADEN GEPLEEGD VANAF 2008 * DE MEEST RECENTE IS HET SAMEN MET HET OM VERVALSEN VAN DE ‘MOS-TAPES’ * DE MOS-TAPES KUNNEN NU NIET MEER TEN GEHORE WORDEN GEBRACHT: HET OM HEEFT DE LAATSTE KANS HIERTOE VERSPEELD BIJ HET HOF, DE HOOGSTE ‘FEITENRECHTER’

Laten we begin deze week voor de afwisseling over Micha gaan hebben, *kuch* *ahum*? . Micha leefde ergens tussen 750 en 700 voor Christus, waarschijnlijk in Jerusalem. Micha, op het platteland geboren, verkondigt de ondergang van Jerusalem als straf voor godsdienstig en sociaal onrecht. Hij verzet zich vooral tegen de toenmalige upper class, waaronder grootgrondbezitters en rechters en hij doet dit met behulp van ruwe taal. Het toeval wil is dat het deze maand Micha-maand is, u denkt dat ik maar wat loop te zemelen maar I kid you not. LEES VERDER BIJ SWAPICHOU

2 Replies to “NA COLLAPSE VAN TELEGRAAF EN BART MOS: OPMARS MICHA NIET MEER TE STUITEN, SWAPICHOU NU RADELOOS, REDELOOS EN REDDELOOS”

  1. Ik bezoek dat inhoudsloze swapichou blog verder nooit, maar wat een stelletjes lege zielen daar zeg. Ze moeten een inhoud aan hun leven geven met afkatten van anderen, want verder heeft hun leven geen inhoud.

    Onverstandig van heren Dankbaar en Donk dat ze daar commentaren gaan plaatsen, want ze zijn zelf ook slachtoffers van die inhoudsloze parasieten.

Geef een reactie