NA DE BOEREN EN DE BOUWVAKKERS: MICHA ROEPT OP TOT EEN PEDO-MARS OP DEN HAAG…

… EN OM HET STINKENDE PEDOFIELEN-NEST VAN HET OM TE BEZETTEN TOTDAT HET HELE COLLEGE VAN PG’S IN TOGA JANKEND VAN DE STRESS MET HUN PEDO-PIEMELS UIT HUN BROEKEN NAAR BUITEN KOMT WAGGELEN * WAAROM KOMEN BOEREN EN BOUWVAKKERS WEL IN ACTIE WEGENS ‘STIKSTOF’ MAAR DE DUIZENDEN DOOR DE ELITE-PEDOFIELEN VERKRACHTE KIDS EN HUN FAMILIE NIET? * GERRIT VAN DER BURG, DE TOPMAN VAN HET OM, ZIT ZELF VUISTDIEP IN DE PEDO-NETWERKEN * AANLEIDING VOOR DE ‘MARS OP DE PEDOFIELEN’ IS NATUURLIJK DE WEIGERING VAN HET OM OM HUN PEDO-AMICE VINCENT LEENDERS TE VERVOLGEN -ONDANKS HET FEIT DAT HERMAN BOLHAAR (NU HOOFD KINDERHANDEL EN BABY-MARTELING) ‘ZEER GESCHOKT WAS’ DOOR DE ZAAK-LEENDERS

4 Replies to “NA DE BOEREN EN DE BOUWVAKKERS: MICHA ROEPT OP TOT EEN PEDO-MARS OP DEN HAAG…”

    1. En da geleuft gij? Met Westenberg was het precies hetzelfde: toen ging het OM ook ‘in hoger beroep’ nadat hij door de rechtbank was vrijgesproken wegens meineed. Allemaal Jack de Vries-shadow play.

  1. “WAAROM KOMEN BOEREN EN BOUWVAKKERS WEL IN ACTIE WEGENS ‘STIKSTOF’ MAAR DE DUIZENDEN DOOR DE ELITE-PEDOFIELEN VERKRACHTE KIDS EN HUN FAMILIE NIET? ”

    De vraag stellen is ‘m beantwoorden; omdat boeren en bouwvakkers bestaan, en die ‘duizenden door de elite-pedofielen verkrachte kids en hun familie’ alleen in Micha’s steeds verder van de werkelijkheid afstaande fantasiewereldje leven.

Geef een reactie