NA DE ‘COUVEUSES’ VAN KOEWEIT NU DE ‘MONGOOLTJES’ VAN IS; JACK DE VRIES WORDT WEL HEEL VOORSPELBAAR

EXTRA: MARCEL ‘GEEN BANDEN MET PEDO-NETWERKEN’ GELAUFF AFGESLACHT OP GEENSTIJL

BREAKING, HORROR, WAT AFSCHUWELIJK EN ONMENSELIJK: DE -DOOR DE VS EN ISRAEL- GEFINANCIERDE EN GETRAINDE IS-BARBAREN ‘SLACHTEN MONGOOLTJES AF‘ * MAAR EERST MAG JORIS DEMMINK ER EVEN OVERHEEN

6 Replies to “NA DE ‘COUVEUSES’ VAN KOEWEIT NU DE ‘MONGOOLTJES’ VAN IS; JACK DE VRIES WORDT WEL HEEL VOORSPELBAAR”

 1. Ja net nog zo een..de pauw op tv ..een negertje moet van justitie t land uit..pauw speelt dat als of die van het Nederlandse Volk er uit moet die geen woord er aan gerept hebben

  Dus die justitiejoden halen en jagen Kinderen t land in en uit (ná af lebberen en winst en winst/gebruikelijk sexueel misbruik)en geven t Volk dan de schuld er van op tv en misbruiken ze dan nog eens politiek om die mensenhandel deuren van ze open te kunnen houden daar mee t voor al maar maagdjes blijft regenen.

  Zo misbruikten ze mauro ook

  Joden halen ze als Babies en Kleuter uit de buitenlanden en gooien ze eenmaal 12 geworden dan de goot weer in. Eris niet een media dat eens even de geschiedenis en wederwaardigheden van die Kinderen eens opzoekt wát er van ze gekomen is en het Ware gezicht van die perverts eens zou tonen met hun jesse klaveren achtige pseudo medemenselijkheit op tv steeds!!

  Putin Sloot de Grenzen voor die perverse handel van ze…had je die media joden van cnn moeten zien blazen en sissen er om dat ze geen warme hapjes meer van hem kregen…vuilakken …maar staan mooi steeds wel te beweren op tv met pauw saampjes dat wij ze dan zielig gemaakt zouden hebben

  @poesmis Kat zit er niet ver naast hoor daar zijn isil nog nette mensen bij! Joden presteren het om dwars door rauwe wonden heen te neuken van stervende zwaar verongelukte Kinderen achter in ambulances of where ever al stront gooiende en pis sproeiende maar dat hoef ik jou toch niet te vertellen kenner en weter van alles wat er is? Je regelmatige hysterie uitbarstingen hier zeggen me dat je een volkomen insider met persoonlijk belang bent in die culinaire voorkeuren.

   1. Je bent een verstokte pedofiel Micha, met akelige morbide trekken.
    Al dat gefantaseer over Joris die ‘ duizenden baby’s’ aan stukken zou hebben gesneden en in ‘de kont en van voren’ zou neuken betreffen zieke projecties.
    Het is te doorzichtig, arme kerel.

    1. ” je bent een verstokte pedofiel Micha, met akelige morbide trekken.
     Al dat gefantaseer over Joris die ‘ duizenden baby’s’ aan stukken zou hebben gesneden en in ‘de kont en van voren’ zou neuken betreffen zieke projecties.
     Het is te doorzichtig, arme kerel.”

     Mispoes!

Geef een reactie