4 Replies to “NA DE ‘KAMERVRAGEN’ VAN LANGE FRANS KOMEN NU DE ‘KONINGSVRAGEN’ VAN MICHA: KONING, MANIPULEERT U DE RECHTSGANG?”

 1. Zoals gezegd, zit dat VASTSTAAND gevluchte, geabdiceerde en gedeserteerde nep-koningshuis er uitsluitend (en als stadhouders van de USA/GB psychopathische touwtjestrekkers, ook wel de onverkiesbare “deep state” genoemd) dankzij ijskoude medeplichtigheid aan gruwelijk zieke massamoord die alleen in het gestoorde brein van een psychopaat kan opkomen (ook in oorlogstijd).

  Natuurlijk zijn het ‘pure evil’ aartsmanipulators.

 2. Dit onderwerp,de manier hoe onze Koning zijn naam laat gebruiken in de rechtszaal is
  zeer verwerpelijk. Hij weet drommels goed dat veel rechters corrupt zijn tot op het bot.Toch vindt onze Koning het goed dat uit zijn naam die corrupte beslissingen genomen worden. Over dit smerige werk van die rechters heb ik met onze Koning gecorrespondeerd.
  In mijn laatste brief over dit onderwerp vroeg ik hem; hoe kunt die corruptie goedvinden. Dit was gelijk het einde van de correspondentie,hij zou die brief niet hebben ontvangen,hoewel alle brieven waren aangetekend.Het antwoord moet ik nog krijgen.
  Beste mensen, ook dit is werk van onze Hoogheid. Ik wens hem moreel gedrag en wijsheid toe

 3. ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

  In het echie dan. Zogenaamd natuurlijk wel, hoewel de koning daarbij extra in de luwte gehouden moet worden,

  Schaamteloos, gewetenloos, vrekkig, arrogant en hondsbrutaal onder andere.

 4. Het is maar zeer de vraag of deze koning bereid is tot een dialoog, in tegenstelling tot vrijwel alle monarchen, die hun absolute gelijk willen handhaven. Hij heeft helaas (nog) geen hofnar in dienst die hem af en toe van repliek dient. “Above all, totalitarian speech imposes an all-embracing worldview and an associated set of dichotomous divisions from the omniscient perspective of an authoritative and radically ‘desubjectivized’ speaker.” (Stanley Bill, The Critic’s Revenge, 2014).Dit is was de macht doet, en Willem Alexander kan zich daar niet aan onttrekken, ben ik bang. Dan wordt hij namelijk afgezet.

Geef een reactie