NA DE POLITIE-TOP STAAT NU OOK MARCEL GELAUFF (WEER) VOOR LUL

INCOMPETENTE NOS-VOORMAN WEET ZELFS EEN HILARISCHE PUINHOOP TE MAKEN VAN ZIJN ‘VERSLAGGEVING’ OVER HET KONINGSLIED * VEROORDELING MICHA TOT 10 MAANDEN WEGENS ‘BELEDIGING’ VAN GELAUFF WAS CRIMINELE SAMENSPANNING TUSSEN HET OM EN DE NOS * KIJK HIER HOE GELAUFF BEGON BIJ DE NOS

Het is heel vervelend hoe dit is gelopen, maar ik weet ook niet hoe we het hadden kunnen voorkomen, zegt Gelauff. Hier het hele ontlusterende verhaal over incompetentie, lafheid en grenzeloze domheid. Waarschijnlijk was de aanvankelijke berichtgeving door de NOS gewoon juist, maar is Gelauff ’teruggefloten’ door het KH. Maar belangrijker is de vraag: hoe lang tolereert Nederand nog dat deze idioot die in zijn loopbaan nog nooit een stuk heeft geschreven dat door meer dan vijf mensen is gelezen (waarvan twee zijn opa en oma) de baas blijft van de NOS? Wij zeggen ‘idioot’ maar ‘crimineel’ is ook op zijn plaats. Want vast staat dat Gelauff al jaren samenwerkt met Justitie in de hetze tegen Micha. Het Haagse Hof heeft hier zelfs een onderzoek naar gelast, maar dat is na krankzinnige machinaties door ouderling Abbink (‘ik ben niet vooringenomen tegen de heer Kat’) van tafel gespeeld. Moet u zich voorstellen: in plaats van gevolg te geven aan het bevel van het Haagse Hof en te onderzoeken of de NOS en het OM inderdaad samenspannen tegen Micha, gebeurt precies het tegenovergestelde! De samenspanning gaat -zelfs verhevigd- door met als gevolg een krankzinnige en corrupte veroordeling tot 10 maanden wegens ‘belediging’ van Gelauff! Dus terwijl Gelauff samen met Justitie en Joris Demmink ageert tegen Micha, mag Micha niet zeggen dat Gelauff ‘banden onderhoudt met pedo-netwerken’ -terwijl deze ‘banden’ note bene hebben geleid tot de veroordeling van Micha!

2 Replies to “NA DE POLITIE-TOP STAAT NU OOK MARCEL GELAUFF (WEER) VOOR LUL”

  1. Lijkt me niet dat de genoemde personen hoeven samen te werken, aangezien Kat zich zelf niet onder controle heeft.
    En dus Kat met gemak kan wegzetten vanwege zijn eigen hysterische gedrag.

    Het klinkt natuurlijk wel erg intressant wat Kat beweert, je krijgt toch bijna medeleven pffffff ……. effe een doos tissue s pakken.

Geef een reactie