NA DE VOLKSKRANT VALT OOK DE TELEGRAAF COMPLEET DOOR DE MAND MET VACCINATIE-BEDROG

FAILLIETE KRANT MOET ZICH LATEN BETALEN DOOR BIG FARMA EN DE STAAT OM PROPAGANDA TE MAKEN VOOR DE KILLER-VACCINS VAN AB OSTERHAUS MAAR VALT DOOR DOMHEID EN SLECHTHEID OPNIEUW GIGANTISCH DOOR DE MAND * TELEGRAAF: MET VACCINATIE TEGEN GRIEP MEER KANS TE STERVEN DAN ZONDER VACCINATIE * HIER ONZE VOLKSKRANT VACCINATIE-VIDEO

Lees dit bericht uit De Telegraaf even in full: In een verpleegtehuis voor bejaarden bij de Franse stad Lyon zijn in twee weken tijd maarliefst dertien mensen aan de griep bezweken. De eerste bejaarde stierf op 23 december en de dertiende blies zaterdag zijn laatste adem uit. Het ministerie van Volksgezondheid in Parijs kondigde zondag een onderzoek aan. Van de gestorven bejaarden waren er maar zes ingeënt tegen griep. In het verpleeghuis blijkt slechts 38 procent van de bewoners te zijn ingeënt. Volgens het ministerie heeft in Frankrijk ongeveer 80 procent van alle bewoners van een bejaardentehuis een vaccinatie tegen de griep gekregen. Dus van de 38% van de bewoners met vaccinatie zijn er zes gestorven aan de griep, bijna evenveel als van de groep van 62% die niet gevaccineerd is! Anders gezegd: met vaccinatie is de kans te sterven aan de griep bijna 50% hoger dan zonder! Het is met de vaccinatie-hoax precies hetzelfde als met de Russische hackers-hoax: onder de kracht van de waarheid en de feiten storten ze denderend ter aarde. Met dank aan de incompetente idioten van De Telegraaf!

3 Replies to “NA DE VOLKSKRANT VALT OOK DE TELEGRAAF COMPLEET DOOR DE MAND MET VACCINATIE-BEDROG”

  1. Misschien moeten we zo’n onderzoekje ook eens doen met al die wonderoliën die Kat via Alexandra Heydebree c.s krijgt aangeleverd en waarvan de werking nooit is aangetoond.

Geef een reactie