NA INTIMIDATIES AAN THIJS STAPEL NU TOTALE TERREUR TEGEN MICHA: ‘WE MAKEN JE COMPLETE BUSINESS KAPOT’

DE PP-ELITE WORDT STEEDS WANHOPIGER EN AGRESSIEVER! STEUN MICHA IN DEZE CRUCIALE FASE IN ZIJN STRIJD TEGEN DE KINDERVERKRACHTERS EN DE PLUNDERAARS! * GEEF HEM EEN KADO VOOR ZIJN 54-STE VERJAARDAG OP 5 APRIL IN DE VORM VAN EEN STORTING OP DE REKENING VAN DE STICHTING [VIA drsmkat@yahoo.com]

TEN OVERVLOEDE: MICHA IS NIET ‘INTERNATIONAAL GESIGNALEERD’ MAAR ALLEEN NATIONAAL IN VERBAND MET DE VERPLICHTE DNA-AFGAVE * ‘JONAS J’ ZET OOK THIJS STAPEL OPNIEUW ONDER DRUK * WERKT ‘JONAS J.’ VOOR DE STAAT?

Jonas J jonasdehondt@gmail.com Apr 1 at 7:54 PM
To: Jonas J Apr 1 at 7:54 PM
To: drsmkat@yahoo.com

Hoi Micha,

Zojuist is je XXX hostel in XXX op de hoogte gebracht van je criminele daden en je status als internationaal gesignaleerd. Vraag ernaar bij de balie. Of niet.
Een aangepaste, iets meer uitgebreide brief gaat binnen enkele dagen uit naar iedere overnachtingsplek in IJsland. Te beginnen met de hostels die slaapzalen verhuren. Zoals je weet zijn die er niet veel, zeker niet buiten Reykjavik.
Ik benader iedere winkel waarvoor je een Tubeyourshop video hebt opgenomen. als je je verplaatst: zodra ik op de hoogte ben in welke regio je vindt, licht ik alle middenstanders vooraf in.
Ik leg de laatste hand aan het dossier dat ik naar de IJslandse politie stuur, met je hele criminele verleden en verzoek om contact te zoeken met Nederlandse en Ierse justitie.
Tevens breng ik de politie op de hoogte dat je niet als toerist in IJsland bent, maar probeert geld te verdienen, waarvoor je geen toestemming hebt, en waarover je geen belasting betaalt. De politie heeft straks een lijst van alle winkels.die jou geld gegeven hebben, hoe weinig dat ook is.
Los daarvan: verwacht deze week nog een bericht van je advocaat Stapel. Je ziet dan wel waar dat over gaat.
Ik heb het je enkele weken geleden al gezegd: IJsland is het land waar ik van hou. Ik tolereer jouw aanwezigheid daar niet. Ik doe alles, maar dan ook echt alles, om ervoor te zorgen dat je eruit bent voor je 90-dagen periode eindigt. Als je die hele periode blijft: hoe meer kosten je moet maken tijdens je aanwezigheid, hoe beter. En die dagelijkse uitgaven kunnen snel omhoog.

In IJsland ken ik de weg, ik ken iedere vierkante kilometer en weet hoe het land werkt. Als je niet kan overleven in een tentje of de buitenlucht, dan zijn er verrot weinig plekken waar je je kan verstoppen. Je weet dat inmiddels.

Mocht je het lef hebben om te proberen om tóch een permit voor een langer verblijf op IJsland aan te vragen, dan zorg ik ervoor dat ik alles in het werk stel, dat iedere medewerker, van welke overheidsdienst dan ook, op de hoogte is van je werkelijke achtergrond, en je werkelijke motieven. De lijntjes zijn ontieglijk kort in een land van 325.000 inwoners met een fenomenaal lage crime-rate.

Dat je nu al een illegale ongeregistreerde business runt in IJsland zal er onherroepelijk aan bijdragen dat je tegen hoge boetes aanloopt, voordat een eventuele aanvraag om werk te mogen zoeken zal worden gehonoreerd. Ik zorg ervoor dat ze het weten.

Je kan altijd weer vluchten naar een ander land, maar ik wil – net als zoveel anderen – dat je terug naar Nederland komt, eindelijk je verantwoordelijk neemt, een fatsoenlijke schuldensanering ondergaat, en daarna de kans hebt om met een schone lei te beginnen, zónder weer hetzelfde gedrag te vervallen. Als je in Ierland inmiddels zoveel problemen hebt dat je ook daar niet langer aan je straf kan ontsnappen, dan is dat een situatie die je geheel zelf gecreeerd hebt. Dat is dan nog jouw bijkomende probleem.

Je lafhartige gedrag tegen de Fam. Vaatstra is wat mij triggert, Micha. Ik verfoei je praktijken waarin je de meest kwetsbare mensen, die al onvoorstelbaar geleden hebben door de brute moord op Marianne, verder door de stront trekt. Om persoonlijke redenen trek ik me dat geval het meest aan van allemaal. Ook al doe je niks meer met die zaak: ik rust pas als je je straf ondergaat en tot het inzicht komt dat verdere laster-/afdreigpraktijken, tegen wie dan ook gericht, eindelijk een keertje staakt. Pas daarna valt er te vergeven en vergeten.

Ik probeer al mijn rapporten woensdag af te hebben, en ik breng je 5 april op de hoogte.

Zeg achteraf niet dat je het niet wist, of waarom ik het doe.

Gedraag je een keer als een volwassen vent en begin je 54-ste levensjaar met een positief besluit; neem.eindelijk.je.verantwoordelijkheid.voor.alles.wat.JIJ.veroorzaakt.hebt.
Echt.

Als je me belooft dat je binnen zeer korte tijd IJsland verlaat, beloof ik je dat ik je Tubeyourshop-activiteiten buiten beschouwing laten bij de authoriteiten, zodat je in ieder geval het land kán verlaten zonder op Keflavík gegijzeld te worden totdat je je boetes betaalt (google maar eens op verhalen over toeristen met IJslandse verkeers- en andere boetes). Je zult me wel moeten overtuigen dat je dan ook écht weg bent en nooit meer terugkomt.
Die beslissing is aan jou.

groet,

Jonas

Geef een reactie