NA OM: OOK MINISTERIE REAGEERT NIET OP SOMMATIE MICHA’S ADVOCAAT

HET IS BEANGSTIGEND, ALARMEREND EN KRANKZINNIG MAAR OOK WEER BEMOEDIGEND OMDAT HET MICHA’S GELIJK STEEDS WEER ONDERSTREEPT: GEEN ENKELE WEDERPARTIJ WIL REAGEREN OP SOMMATIES VAN MICHA’S ADVOCAAT * VOOR OVERHEIDSORGANEN -EN ZEKER VOOR HET OM EN HET MINISTERIE- IS ZULKS EEN ONGEKENDE SCHANDE MAAR…. ARD VAN DER STEUR ‘HERKENT ZICH NIET’ IN HET BEELD DAT ER OP ZIJN DEPARTEMENT ‘IETS MIS’ ZOU ZIJN!

[wp_ad_camp_1]

Nadat het Openbaar Ministerie weigerde te reageren op de sommatiebrief van Micha’s advocaat [brief Bolhaar] werd de hoogste verantwoordelijke, de minister, aangeschreven [V.d. Steur]. Ook van die kant blijft het stil; gisteren verliep de deadline. In de tussentijd was bij het OM verhaal gehaald waarom de brief van 15 december 2015 niet is beantwoord. Twee weken geleden beloofde een woordvoerder dat ze dit zou gaan ‘uitzoeken’ maar het bleef stil. Bij De Telegraaf idem dito. Geen reactie van de krant en ook niet van een advocatenkantoor -ook voor die partij verliep gisteren de deadline. NRC Handelsblad weigerde eveneens te reageren [brief NRC] maar na een herhalings-email van Micha’s advocaat volgde een eenregelig antwoord van de advocaat van NRC: “Fuck you” (in juristentaal). Hierop stuurde Stapel opnieuw een mail met de vraag om duidelijkheid over de relatie Marcel Haenen – Herman Bolhaar maar daarop kwam geen antwoord. Thomas Bruning van de NVJ kreeg inzage in het volledige dossier met het verzoek de opheffing van Micha’s royement in gang te zetten, maar heeft (nog) niet gereageerd. De radactie van Villamedia kreeg eveneens inzage maar -het wordt voorspelbaar- liet niets van zich horen. De enige partij die zich positief opstelde is de Raad voor de Journalistiek, al is nog niet duidelijk of de klacht van Micha tegen NRC, NOS, Telegraaf, Peter R. de Vries, PowNed en Elsevier behandeld zal gaan worden.

2 Replies to “NA OM: OOK MINISTERIE REAGEERT NIET OP SOMMATIE MICHA’S ADVOCAAT”

 1. Hier denkt een Nobelprijs winnende Belg zonder het minste besef van ‘dead inside’/het bestaan van de ‘mindset’ van een psychopaat (waarvoor dit allemaal NIETS uitmaakt):

  ============
  Geluk

  Het menselijk wezen, dat smart veroorzaakt, dooft in eigen hart meer geluk uit dan hij bij mogelijkheid uitdoven kan in hen, die hij doet lijden.
  Maurice Maeterlinck (1862 – 1949)
  (Belgisch dichter, toneelauteur en Nobelprijswinnaar (1911)).
  ===============

 2. Narcisten/psychopaten, wat is daar mis mee dan?

  Volgens henzelf niets, alles toppie (beetje ‘dead inside’ hoort erbij):

  De normale mens is juist helemaal krankzinnig en slechts BTK (Bind, Torture, Kill) is de juiste aanpak.

Geef een reactie