NA YOUTUBE: CHRIS KLOMP-MAFIA OPENT NU JACHT OP MICHA’S TWITTER-ACCOUNT

DIT KOMT PRECIES OP HET MOMENT DAT MICHA OP TWITTER TRACTION BEGINT TE KRIJGEN: ZIJN LAATSTE TWEETS OVER BALKENENDE EN ING WERDEN TIENTALLEN MALEN GEDEELD * HOE BEDREIGEND IS MICHA VOOR DE PP-ELITE?

MISSCHIEN KUNNEN MENSEN ZICH WENDEN TOT TWITTER EN MELDEN DAT ‘DOUWE RITSEMA’ EEN DOOR JUSTITIE BETAALDE STALKER IS DIE MICHA AL JAREN ACHTERVOLGT EN BEDREIGT EN ZELF ALLE CODES EN WETTEN SCHENDT

4 Replies to “NA YOUTUBE: CHRIS KLOMP-MAFIA OPENT NU JACHT OP MICHA’S TWITTER-ACCOUNT”

  1. DIT KOMT PRECIES OP HET MOMENT DAT MICHA OP TWITTER TRACTION BEGINT TE KRIJGEN: ZIJN LAATSTE TWEETS OVER BALKENENDE EN ING WERDEN TIENTALLEN MALEN GEDEELD *

    Tsja. Leugens. Hooguit twee retweets en af en toe een like,

    Je doet er niet toe. Je hebt afgedaan. Je brengt geen nieuws. Delete your account. Je bent de pulp geworden die je dagelijks uitkotst.

  2. Misschien moet u zich eens afvragen of er nog andere redenen kunnen zijn behalve die van ‘het zijn staatstrollen’ om klachten tegen u in te dienen.

    Bijvoorbeeld, ik roep maar wat, dat u gewoon grenzen overschrijd die zelfs in uw geval niet goed te praten zijn.

  3. Als je je gedraagt op Twitter hoef je nergens bang voor te zijn.Als je je misdraagt (zoals je deed op YouTube), ga je er af. Zo simpel is het. Wat ik verder nergens bij je lees is dat je grote held Alex Jones helemaal van Twitter is gehaald. Dat moet ik dan weer lezen bij je grote plaaggeest Chris Klomp.

Geef een reactie