NACHTMERRIE-SCENARIO VOOR GELAUFF: MSM GEEFT TOE DAT SOROS DE CARAVANS FINANCIERT -EN DE PEDOFIELEN IN DE VS!

NOOIT IS DE MISDADIGE AGENDA VAN DE NOS DUIDELIJKER AAN HET LICHT GEKOMEN * VIA HET VERWIJDEREN VAN HET ARTIKEL OVER SOROS [Niburu.co] PROBEERDE GELAUFF OP PANISCHE WIJZE DE ‘FILANTROOP’ TE ‘BESCHERMEN’ TEGEN DE WAARHEID * PRECIES WAT MICHA AL MEER DAN 10 JAAR ROEPT: DE ROL VAN DE MSM IS NIET OM TE ONTHULLEN, MAAR OM TE VERHULLEN * OP PRECIES DEZELFDE WIJZE PROBEERT GELAUFF DE WAARHEID DE ONDERDRUKKEN OVER DEMMINK EN DE PEDO-NETWERKEN EN DAT MAAKT VAN HEM EEN MEDEPLICHTIGE CRIMINEEL

5 Replies to “NACHTMERRIE-SCENARIO VOOR GELAUFF: MSM GEEFT TOE DAT SOROS DE CARAVANS FINANCIERT -EN DE PEDOFIELEN IN DE VS!”

 1. U negeert hier de uitleg van Gelauf. Op zich is er niets mis mee daar vraagtekens bij te zetten (hij is ook bijzonder hoe het liep), maar bij uw tegen-verklaring zet ik ook zo mijn vraagtekens. Het is dan wel mensenwerk, maar dan nog lijkt deze fout me iets te opzichtig om uw verhaal te boekstaven als bewijs voor van alles en nog wat.

 2. Kat, neem je verlies. Je bent veroordeeld tot zes maanden celstraf voor je laster aan het adres van Gelauff. Je hebt er niets van geleerd en gaat gewoon door. Alleen dat al maakt je cassatie kansloos. En dat weet je. Daarom ga je gewoon door met het verspreiden van onzin over Gelauff en vele anderen, mede omdat je weet dat je ver weg in Ierland zit. Dat maakt je niet alleen iemand die wegloopt van zijn verantwoordelijkheid, maar ook nog een buitengewoon laf persoon. Ik voorspel dat een definitieve veroordeling in de zaak Gelauff de zaak in een stroomversnelling gaat brengen. Het OM zal de Ierse autoriteiten vragen om je op te pakken. Eenmaal in Nederland zullen je tegenstanders en de schuldeisers zich gaan roeren. Hoewel je voortdurend roept dat je aan het winnen bent, ben jij diegene die uiteindelijk zwaar zal verliezen. En je weet het, je toon wordt steeds wanhopiger, je smeekbedes steeds intenser.

 3. “Prinses” Mabel (de adel wordt ook tot een lachertje gemaakt: met proactief typisch verraderlijke psychopathische geweldpleging, kon je als volkse psychopathische schurk vér komen in de vroege Middeleeuwen) doet het ondertussen lekker met Adyen.

  De koers van het super-elite aandeel Adyen is waanzinnig geëxplodeerd en dankzij haar enorme intelligentie en fingerspitzengefühl, zit onze geliefde “Prinses” van Oranje daar handig middenin, zodat ze nu in de Quote500 is binnengeroetsjt…..

 4. DAT MAAKT VAN HEM EEN MEDEPLICHTIGE CRIMINEEL
  ———————
  Psychopaten spelen elkaar het balletje toe, als een monoliet.

  Allemaal achter Prins Bernhard aan….naar de hel.

  Voor normale mensen is de ‘pure evil alien mindset’ onnavolgbaar…..

Geef een reactie