NANCY PELOSI AANWEZIG BIJ EXCECUTIE JOURNALISTE IN NOORD-IERLAND -NADAT PODESTA IN NIEUW ZEELAND WAS..

… VLAK VOOR DE MOSQUE-SHOOTING IN CHRISTCURCH EN MICHELLE OBAMA LIVE GENOOT VAN THE ‘BURNING’ VAN DE NOTRE DAME -EN EEN KETTING DROEG MET HET WOORD ‘BURNING’! * IS DE NWO BEZIG EEN NIEUWE BURGEROORLOG OP TE ZWEPEN IN NOORD-IERLAND?

ONGELOFELIJK: MICHA SCHREEF JUIST GISTER EEN ARTIKEL MEDE OVER DE MOORD OP LYRA MCKEE OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

2 Replies to “NANCY PELOSI AANWEZIG BIJ EXCECUTIE JOURNALISTE IN NOORD-IERLAND -NADAT PODESTA IN NIEUW ZEELAND WAS..”

 1. Psychopaten zijn moreel debiel en PROACTIEF tot onvoorstelbaar grenzenloos ‘pure evil’ in staat. Dat staat vast.
  Bewijs tegen dergelijke (ten diepste psychisch) gestoorden, is via de normale weg nauwelijks te vergaren vanwege de ondenkbare proactiviteit van hun krankzinnigheden.

  Is de staat (zonder geriche test = ALTIJD) verworden tot een psychopathocratie (bedoeld om psychopathische dromen in vervulling te doen gaan!!!) , dan lukt het volgens de normale (Romeins) gerechtelijke weg natuurlijk helemaal nooit meer om de vinger achter psychopathische activiteiten te krijgen.

  Daarom moeten we gaan TESTEN EN UITNEMEN.

  Daarbij helpt niet, dit is haast een groter probleem, dan dat de overgrote meerderheid van de bevolking schaamteloos demonisch aan het hoereren is (als zou dit normaal mensen-gedrag zijn) vanwege een veel voorkomende hetero- of homosexuele persoonlijkheidsSTOORNIS…….en zelf graag alle walgelijkheden op hun kerfstok vergeten en vergeven wil zien (zonder berouw anders dan gespeeld) en dus denken, dat psychopaten ongeveer vergelijkbaar in elkaar zitten =
  Wel slecht, maar toch ook een beetje goed en telkens dezelfde “fouten” makend zonder ervan te leren en zeker zonder normale Godsvrees (zoals ook de psychopaten).

  ‘*Pure* evil’ is echter nog veel lager gezonken en moreel DEBIEL (dit is absoluut) is feitelijk een volstrekt andere (‘alien’) mindset dan moreel zwak of -achtergebleven.

  Zo is bijvoorbeeld een abortus die voortkomt uit het aapachtig wereldlijk en onverantwoordelijke promiscue gedrag van heterosexueel gestoorden niet *PROACTIEF* veroorzaakt, maar een *ongewenst* gevolg van deze persoonlijkheidsstoornis, waarbij soms achteraf wel oppervlakkige gewetensbezwaren door de stoornis heendringen.

  Psychopaten echter, zouden abortussen PROACTIEF kunnen veroorzaken, om de foetus op te eten.

  Er is daarbij *geen vorm van berouw*, of begrip van pure (kern) krankzinnigheid…..anders dan gespeeld/geacteerd…..om niet al te zeer uit de toon- (’they blend in’) of op te vallen en *ermee weg te komen* .

Geef een reactie