NATIONAAL ‘RAPPORTEUR’ MENSENHANDEL EN GEWELD TEGEN KINDEREN BRENGT VERSLAG UIT AAN JORIS DEMMINK

DE WAANZIN IN NEDERLAND PEDOLAND NEEMT NU TOE MET HET UUR * ONZE ‘NATIONALE RAPPORTEUR’ MENSENHANDEL EN GEWELD TEGEN KINDEREN VERTELT AAN JORIS DEMMINK OVER HAAR SUCCESSEN: “RICARDO EN ANDERE KIDS OP KORTE TERMIJN BESCHIKBAAR”.

Corinne Dettmeijer tegen Joris Demmink en Piet Hein Donner: “We hebben een nieuwe zending zeer jonge kinderen binnen gekregen uit Suriname. We hebben ze vast voor jullie klaargemaakt door hun anussen extra op te rekken.” Lees ook het verhaal op DDD. We kunnen grappen en grollen wat we willen, maar wat we hierboven zien is de totale ineenstorting van Nederland in een enkel beeld. De weerzinwekkende heks Dettmeijer is door Joris Demmink persoonlijk benoemd als Rapporteur Mensenhandel en Geweld tegen Kinderen. Dat vinden ze lachen, de sado-kinderverkrachters. Zo was (is?) Herman Bolhaar voorzitter van de Nationale Task Force Mensenhandel van het OM. Alsof Adolf Hitler persoolijk de voorzitter benoemt van de Anne Frank Stichting. Niemand krijgt dit bij elkaar bedacht! Daarom moet het wel de waarheid zijn en is het ook de waarheid! Corinne Dettmeijer werkt volledig samen met en in dienst van de pedo-netwerken! Hieronder zien we haar in een uitzending van EenVandaag waarin ze uitlegt waarom kinderverkrachters eigenlijk niet gestraft behoeven te worden (vanaf 2:00):

Wat nu? Kamervragen? Opstand? Een proces tegen Micha wegens smaad? Of opnieuw de grote stilte? De verkrachtingen gaan intussen door en door en door…

2 Replies to “NATIONAAL ‘RAPPORTEUR’ MENSENHANDEL EN GEWELD TEGEN KINDEREN BRENGT VERSLAG UIT AAN JORIS DEMMINK”

  1. Psychopaten zijn typisch grenzenloos ‘pure evil’ inderdaad.

    Hondsbrutale kameleons ook. Wat dacht je van “Piet Hein” Donner die een dikke vinger in de pap heeft bij de discretionaire bevoegdheid aangaande het al of niet vervolgen van oorlogsmisdadigers……Alsof je Tony Blair als hoofdrechter aanstelt bij het Neurenberg II proces t.a.v. geallieerde oorlogsmisdaden.

    Dat vinden ze lachen…..

Geef een reactie