NATIONALE RAPPORTEURS TEGEN KINDERHANDEL BRENGEN NEDERLAND OP DE EERSTE PLAATS VAN DE HUMAN TRAFFICKING-LANDEN VAN DE EU

EXTRA: HEEFT HET LAATSTE UUR VOOR DE INTENS CRIMINELE PAULINE KRIKKE GESLAGEN NU DE TELEGRAAF ZICH TEGEN HAAR LIJKT TE KEREN * KRIKKE HEEFT HAAR CARRIERE TE DANKEN AAN HAAR MEDEPLICHTIGHEID AAN DE MOORD OP MAARTEN VAN TRAA IN OPDRACHT VAN DE PEDO-DEEP STATE?

4 Replies to “NATIONALE RAPPORTEURS TEGEN KINDERHANDEL BRENGEN NEDERLAND OP DE EERSTE PLAATS VAN DE HUMAN TRAFFICKING-LANDEN VAN DE EU”

 1. Kom je net van een trekkie convention of zo? Je hebt wel wat weg van Captain Picard, maar dan met 60 kilo extra.

  Oja, en 60 IQ punten minder, want als je echt serieus wilt beweren dat hele kinderafdelingen in ziekenhuizen door Demmink met een manchete worden afgeslacht, terwijl we nergens hierover boze ouders iets horen beweren, dan zitten er bij jou in de bovenkamer toch echt wel een paar stekkertjes los. Ik ben benieuwd of Hop dit nog van je gelooft…

 2. Grappig dat u toch steeds de ‘msm’ aanhaalt om uw verhaal aan te tonen (telegraaf hier, volkskrant op twitter), terwijl u toch ook geregeld verkondigd dat die allemaal totaal onbetrouwbaar en failliet zijn.

  Hoe zit dat nou? Kan ik wel of niet de dagelijkse kranten lezen?

 3. De pedozaak in het kinderdagverblijf Het Hofnarretje, waar Robert Mikkelsons voor is veroordeeld dateert uit 2010.

  Het misbruik vond plaats op onder andere 3 kinderdagverblijven in Amsterdam: Het Hofnarretje, Jenno’s Knuffelparadijs en De Toverlantaarn.

  Mikelsons was al eerder in 2003 in Duitsland veroordeeld voor het verspreiden van kinderporno. De Duitse politie heeft de Nederlandse niet gewaarschuwd. Of ze hebben dat wel gedaan. Ik weet het wel zeker.

  In andere zaken zagen we ook activiteiten van pedocriminele Duitsers: Assen, Exloo en Tweede Exloërmond. In de zaak Marianne Vaatstra zijn de namen genoemd van twee Duitsers. In Assen en Anjum van twee Belgen: Herman Sonnemans en Michel Stockx. Beiden zijn vrij onsympathiek om het leven gebracht. Sonnemans werd in het Friese Anjum eerst gedrogeerd en daarna de hersens ingeslagen (herkenbaar van de Belgische zaak Marc Dutroux. Sonnemans werd in Leeuwarden regelmatig in het gezelschap gezien van een gymleraar uit die stad: Huizinga. Ze reden samen in zijn grote Volvo naar het recreatiegebied ‘De Groene Ster’. Met op de achterbank één of twee minderjarige jongens. Daar aangekomen werd de Volvo geparkeerd bij het zwembad. Och, en wie zal zeggen wat er zich in de kelder van dat Anjumer pension allemaal heeft afgespeeld? Sonnemans had in Anjum een caravan en in Kollum stond ook zo’n ding.

  Stockx werd in de Scheveningse gevangenis in de hens gezet. Dat klinkt onsympathiek, en dat was het ook wel. Na zijn veroordeling was de overheid ‘vergeten’ om zijn wao-uitkering stop te zetten. Misschien kreeg hij toch nog de babbels. Ze zijn ook niet vergeten om (kinder)kleding aangetroffen in zijn woning en auto te verbranden. Stockxs is nadat hij van Franeker… naar Assen verhuisde niet veroordeeld voor kinderneuken, hij heeft er volgens justitie alleen een aantal gewurgd, nadat ze een tijdje waren vastgehouden in zijn woning/de kelder(s) van CBS ‘De Tamboerijn’. Hoe lang ze zijn vastgehouden weet justitie niet. Ik schat in dat het lang genoeg was om het DNA van de kinderneukers te wissen. Net als bij Chanel Naomi Eleveld in 1996. In hetzelfde jaar kwam de misbruikzaak op CBS ‘De Tamboerijn’ naar buiten. Het zal toeval zijn.

  OvJ Pieter van Rest van het arrondissementsparket Noord-Nederland werkte in 1996 net twee jaar in Assen. Hij is ook voorganger en oudste van de Destiny Church, een organisatie die wereldwijd in verband wordt gebracht met seksueel misbruik. De Nederlandse tak heeft ook vestigingen in Portugal en Brazilië. Hij ‘preekt’ ook in De Westereen. Ze zeggen dat daders altijd terugkeren naar het p.d.

  Laatst zag ik hem weer als een opgewonden wekker afgaan bij Opsporing Verzocht. Met baard. Morphopsychologisch ontstaan er deuken in zijn imago. Doorrammen dus.

  1. Zie daar de tactiek van Koos: suggereren dat ene Pieter van Rest iets met kindermisbruik te maken. Met veel moeite heeft hij dan een incidentje uit 2010 gegoogeld, maar dan is het gelijk een ‘organisatie die wereldwijd in verband wordt gebracht met seksueel misbruik’. Dat is, zoals wel vaker het geval met Koos, weer eens totaal gelogen.

Geef een reactie