NATUURLIJK! DE VOLKSKRANT WERKTE IN HALBE-GATE VOLLEDIG IN OPDRACHT VAN RUTTE!

MET NAME DAT HALVE ZOOLSTRA ZIJN LEUGEN ‘OPEENS’ EN ‘UIT EIGEN BEWEGING’ ZOU HEBBEN TOEGEGEVEN AAN DE TOTAAL ONERVAREN RIGHTON IS NIET ALLEEN ONGELOOFWAARDIG, MAAR ZELFS LACHWEKKEND TENZIJ HET DEEL IS VAN DE SETUP

HET IS ONMOGELIJK EN ONDENKBAAR DAT DE MSM ANNO 2018 IETS DOEN A CHARGE OM DE PP-ELITE IN DE PROBLEMEN TE BRENGEN * HET IS HETZELFDE VERHAAL ALS MET BAS HAAN EN OPSTELTEN EN TEEVEN: DE VOLKSKRANT WERD COMPLEET AANGESTUURD DOOR MARK RUTTE * RUTTE MOEST SUBIET VAN HALBE AF OMDAT DEZE DOOR DE TOT OP HET BOT GETERGDE RUSSEN (MH 17) OP HET PUNT STOND TE WORDEN EXPOSED ALS CLOWN EN LEUGENAAR * DAN WAS DE SCHADE VOOR NEDERLAND NIET TE OVERZIEN GEWEEST * HALBE MOEST OP HET HAKBLOK OM EEN DRAMA IN MOSKOU TE VERMIJDEN * DIE NATHALIE RIGHTON VAN DE VOLKSKRANT IS EEN 100% ACTRICE

6 Replies to “NATUURLIJK! DE VOLKSKRANT WERKTE IN HALBE-GATE VOLLEDIG IN OPDRACHT VAN RUTTE!”

 1. HALBE MOEST OP HET HAKBLOK OM EEN DRAMA IN MOSKOU TE VERMIJDEN
  ——————-
  Verder lijkt deze acteur inderdaad wel prima te passen in Prins Bernhard BV en in het straatje van Allen Dulles’ NAVO e.d.

  Waarom zouden Telegraaf, Staatscourant, NOS of RVD iets anders dan NORMALE overheidspersonen (die laatsten dan echter juist mét leugens precies passend bij een levensgevaarlijke halbe zool donderstraal) zo proactief te kijk zetten…..?!

  Zouden de Russen hebben uitgevogeld dat Halbe helemaal niet in de datscha van Poetin aanwezig is geweest en dat hij ijskoud de lijn van de NAVO (het kwaadaardig leugenachtige geesteskindje van de kern-krankzinnige gruwelmoordenaars van Dresden) op schadelijke wijze aan het uitdragen was?

  Of zou Nederland bij nader inzien toch niet zo op weer een (nu totáál fnuikende) oorlog met Rusland op Europese bodem zitten te wachten, geïnstigeerd door de USA/GB ‘deep state’?

  Want ook in het huidige scenario blijkt immers, dat er een vreemd/bizar baatzuchtig, anti-sociaal “spelletje gespeeld” wordt.

 2. ontwikkelt…. uiteraard: typo.

  Onbegrijpelijk voor “de empathische politie-agente” in mijn eerdere reactie genoemd.

  “Leer toch eens Nederlands of doe toch niet zo slordig….doe als ik”

 3. Zo ontwikkeld zich een psychopathocratie als Prins Bernhard BV zich theoretisch globaal steeds overal:

  http://www.ponerology.com/evil_2b.html

  Maar nu we dit weten, wordt het (hoogste) tijd om de WARE ‘culprits’ te testen en UIT TE NEMEN.

  Te vrezen valt echter, dat Rietveld zijn eigen GROTE PROBLEEM niet voldoende analyseert en dus blijft modderen met rechtszaken e.d. als……ja als wie ook weer?

 4. Helemaal bovenaan in PB BV kom je dus via die monolitische “adapted compensated” psychopaat “rechter” Bakels uit, bij de nalatenschap van de onherkend in de elfde eeuw typisch verhuld proactief agressief psychopathisch binnen de overheid geïnfiltreerde massamoordende “MS13 roverhoofdman”, die zich (illegaal/de regels naar de hand zettend) Van Oranje noemt.

  ‘The lunatics run the asylum”

 5. Wat het door dhr. Bosman geplaatste linkje betreft:

  Psychopathocratie Prins Bernhard BV (morele debielen en karakteropaten erin geselecteerd, normale overheidspersonen eruit….) in volle actie.

  Een aanschouwelijk beeld levert de (illegale) PB BV “politie-agente” die totaal niet snapt waarom dhr. Rietveld niet zo gestoord kalm is als zijzelf.

Geef een reactie