NAZARSKI VAN AMNESTY: ‘HET IS NIET DE BEDOELING DAT WE WEGKIJKEN BIJ DE ZAAK-BAYBASIN, MAAR WE DOEN HET LEKKER TOCH!’

EDUARD NAZARSKI GALOPPEERT RICHTING INTERNATIONAAL STRAFHOF -NIET ALS WAARNEMER MAAR ALS VERDACHTE WEGENS MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID * HET WORDT STEEDS LEUKER BIJ AMNESTY INTERNATIONAL * NAZARSKI WIL JORIS DEMMINK IN DE RAAD VAN BESTUUR OPNEMEN

5 Replies to “NAZARSKI VAN AMNESTY: ‘HET IS NIET DE BEDOELING DAT WE WEGKIJKEN BIJ DE ZAAK-BAYBASIN, MAAR WE DOEN HET LEKKER TOCH!’”

  1. Bij Amnesty komen ze er snel genoeg achter dat Baybasin geen politieke gevangene is en ook niet op politieke gronden is veroordeeld. Beetje heel erg naief om dat zelfs maar te suggereren.

  2. Alle grote organisaties zijn overgenomen door criminelen in dienst van de staat, indien dat niet lukt maken ze een organisatie gewoon kapot.

  3. “” Een smerige infiltrante. Uitschot. Moffenhoer -als ze daar niet te lelijk voor zou zijn. Het drama is natuurlijk dat Baybasin al die uren heeft gesproken met een… nou ja, we gaan onszelf niet herhalen. Je ziet in feite direct aan mensen als Myra””

    en ondertussen gebruikt heer Kat wel haar werk …….. lijkt mij een beetje vreemd

    1. Jij dan met jé brendle grendel van een 1 euro nieuwsvreetmuurautomaat waar dé soep niet zo koud gegeten wordt als die opgediend werd?

      brendle .. ´t nieuwe paleis van justitie starring swindlers list en krijs lomp met zijn korte dikke vette romp?

Geef een reactie