NAZI-KRANT TELEGRAAF WORDT STEEDS WANHOPIGER

DE MEEST BIZARRE BEWEGINGEN EN MANIPULATIES ROND DE KOERS VAN CORRUPT NAZI- EN PEDO-MEDIABEDRIJF * NIEMAND WIL MEER HOOFDREDACTEUR WORDEN VAN DE TELEGRAAF * ZO ZIET HET ER DUS UIT ALS DE MSM IN ELKAAR KLAPPEN * GERLOF EN GELAUFF, DE GEER EN GOOR VAN DE NEDERLANDSE PEDO-JOURNALISTIEK, ZETTEN NU ALLE KAARTEN OP JORIS DEMMINK EN HERMAN BOLHAAR
[wp_ad_camp_1]
Grieken schofferen Europa jankt De Telegraaf nu in opperste wanhoop. Hoe durven ze ‘onze’ Jeroen en Nout en Wout te schofferen! Intussen beseffen ze bij TMG ook dat met het einde van de Euro ook het einde van De Telegraaf is bereikt. Net als het einde van Joris Demmink het einde zou betekenen van TMG. En van Elsevier en de NOS for that matter. De MSM hebben zich geheel verbonden en verknoopt met de pedo-plunderaars die nu ter aarde storten. Het is kostelijk om te zien hoe de MSM kronkelen van de pijn en de ellende in hun doodsstrijd. Ze kunnen maar niet begrijpen dat Jeroen en Nout en Angela en Mark Rutte en al die anderen al die jaren louter poep en leugens hebben lopen verkondigen -die vervolgens door de ‘kwaliteitsjournalisten’ van de MSM onder het volk werden verspreid als destijds Mein Kampf onder de Duitsers en het Rode Boekje van Mao onder de Chinezen: als de ultieme en goddelijke ‘waarheid’ van onze ‘leiders, gidsen, grote roergangers en Fuhrers’. Ja, Gerlof en Gelauff zijn ook bedrogen! Maar dat kunnen en willen ze niet toegeven en daarom blijven ze net doen alsof Jeroen en Nout nog steeds op hun troon zitten -om zichzelf te redden! Binnenkort bij het hoger beroep tegen Gerlof en Gelauff zal de genadeklap worden uitgedeeld -als Micha althans voor die tijd niet wordt omgelegd, want de MSM zijn in hun doodsstrijd tot alles in staat, zeker met de hulp van de steeds wanhopiger pedo-plunderaars!

Eén reactie op “NAZI-KRANT TELEGRAAF WORDT STEEDS WANHOPIGER”

  1. Inderdaad: ‘Psychopaths don’t go down easy’: Omdat ze helemaal geen grenzen/remmingen hebben, 100% narcist zijn en over machinale energie beschikken vermoedelijk.

    Omdat ze zelf ‘dead inside’ zijn beschouwen ze de normale mens als poep die op de vuilnisbelt gedumpt moet worden. En het internationaal als een ‘pure evil’ (!!!) monoliet samenspannende ‘adapted compensated’ type, doet dat in het héél groot/op wereldschaal.

Geef een reactie