NAZI’S EN DE MONARCHIE: NEDERLAND VERSUS ENGELAND

WAAR IN ENGELAND DE WAARHEID OVER DE BANDEN TUSSEN HITLER EN DE MONARCHIE EINDELIJK LIJKT TE WORDEN ERKEND, KIEZEN DE NEDERLANDSE ‘PAUL JANSEN’-MSM PRECIES DE OMGEKEERDE WEG: LEUGENS EN LEUGENS * WE ZIEN PRECIES HETZELFDE MET BETREKKING TOT DE PEDO-NETWERKEN * VANDAAG OPNIEUW LEUGEN-BERICHT IN TROUW OVER ZAAK-DEMMINK * EN O JA: MARCEL GELAUFF HEEFT GEEN BANDEN MET PEDO-NETWERKEN!
[wp_ad_camp_1]
In your face. Terwijl er met betrekking tot het Engelse koningshuis tal van aanwijzingen waren voor heulen met de Nazi’s, zijn de banden van de Windsor’s met Hitler natuurlijk niet half zo hecht als die van ons koningshuis waar zowel de opa als de vader van onze koning de eed van trouw zworen aan het ‘meest misdadige regime ooit’. Toch gaan in Engeland nu eindelijk de koninklijke nazi-archieven open. In ons land wordt gekozen voor een andere benadering. ‘Prins Bernhard schoot op Duitse vliegtuigen’ zo was ruim twee jaar geleden te lezen in onze MSM. Dit is het grote probleem van ons land: totale verlamming als het gaat om de waarheid. Nooit, nooit, nooit zal in Nederland de waarheid worden toegegeven en erkend. Dat zien we ook in de zaak-Demmink. De meest krankzinnige spins en leugens worden gepubliceerd om de waarheid maar niet te hoeven erkennen. Prijzen worden uitgereikt aan de grootste criminelen, standbeelden opgericht voor pedofielen, lezingen vernoemd naar makers van snuff-movies, waarheids-journalisten worden gecriminaliseerd en in de gevangenis gesmeten: alles, alles, alles is mogelijk in het land van Maas en Waal. To be continued, want… het kan altijd nog erger!

3 Replies to “NAZI’S EN DE MONARCHIE: NEDERLAND VERSUS ENGELAND”

 1. Wauw. Het lukt je echt om in elk stukje nieuws weer een link met Demmink te leggen. Best knap eigenlijk, alleen maak je het daarmee ZO ontzettend duidelijk dit allemaal gewoon persoonlijk is, en niks te maken heeft met de realiteit.

 2. Ik moet zeggen, dat ik het hier mee eens ben.

  Persoonlijk zou ik de nadruk op andere elementen zetten. Maar toen ik Hazelhof Roelfzema’s Soldaat van Oranje las, vond ik het erg vreemd dat Prins Bernhard nooit in een bommenwerper of jager gevlogen had. Willem de Zwijger echter verloor zijn broers in de gevechten, velen van de eerste Oranjes sneuvelden, maar Prins Bernhard ging vluchten met zijn familie, deed helemaal niets om dit land te verdedigen, al schreef hij wel een voorwoord in het boek van Hazelhof Roelfezema, Soldaat van Oranje, dat dit zo duidelijk verteld. Veranderde zelfs de titel van dat boek.

  Het is me ook niet helemaal duidelijk waarom veteranen hem zo hoog achtten.
  Hij ging vaak vreemd, hij heeft twee grote schandalen op ze naam, waarvan een zelfs omkoperij, men zou eerder een protest verwachten van een Nederlands leger.

  Mijn verschil van nadruk is, dat ik de relatie van Windsor en Oranje met de romanistische antichrist relevanter vindt van met de Nazi’s.

  Aangezien de Nederlanders met die mening erg in de minderheid zijn, heb ik er verder wel enig begrip voor, al vind ik het wel een protest waard. Vermeld ik hierbij dat Hitler aan de macht kwam dankzij het Vaticaan, wat men ook over de andere Europese adel zou kunnen overwegen.
  http://www.concordatwatch.eu/showtopic.php?org_id=858&kb_header_id=752

Geef een reactie