NEDERLAND IS OPGEGEVEN, GODZIJDANK IS MICHA ER AL JAREN WEG.. DEZE VIDEO IS BEYOND SHOCKING!

IN WERKELIJK ELK LAND STRALEN DE GELE HESJES POWER UIT EN EEN WIL TOT VERANDEREN… BEHALVE IN NEDERLAND * HOE IS DIT IN GODSNAAM MOGELIJK? * HET HAD OOK EEN DEMONSTRATIE KUNNEN ZIJN VOOR DEMMINK EN RUTTE * HET ENIGE WAT NEDERLANDERS KUNNEN IS AFZEIKEN EN AFBREKEN * ALS DE HELE WERELD IS BEVRIJD VAN DE PP-ELITES, BRENGEN DE NEDERLANDERS HUN KIDS NOG STEEDS NAAR DE DEMMINK-CRECHES

4 Replies to “NEDERLAND IS OPGEGEVEN, GODZIJDANK IS MICHA ER AL JAREN WEG.. DEZE VIDEO IS BEYOND SHOCKING!”

 1. Maar heb je het niet gehoord dan, Micha?!?

  Iemand in Nederland riep: “Het wordt tijd voor actie! Laten we allemaal in december onze uitkering terug storten, want bij zo’n corrupte regering willen we onze hand niet ophouden!”

  Tot laat in de middag werden de totaal versufte gele hesjes door de gehele stad aangetroffen, die verdwaasd maar een beetje rond doolden zonder blijkbaar te weten waar ze nu precies waren. In Amsterdam liep er een bejaarde onder een tram, het wordt nog onderzocht of dit opzettelijk gebeurde of als gevolg van de volkomen afwezigheid van omgevingsbewustheid. In Maastricht klopte een hazelip uren achtereen op een lantarenpaal, in de veronderstelling dat er wel iemand thuis zou zijn omdat het licht brandde, ondertussen ononderbroken lispelend dat het allemaal toch wel zo onfefofelijk was. Veel ophef ontstond er ook toen de persvoorlichter onbereikbaar bleek toen men probeerde opheldering te vragen. Geruchten gaan dat deze bewusteloos in de goot werd aangetroffen, omgeven door ontelbare flesjes Crafty Stout, zeg maar de Lidl variant van Guinness, maar dan voor paupers. Zoals bij ons de Warsteiner door moet gaan voor bier.

  De conclusie moet worden getrokken dat de Nederlandse gele hesjes gewoon als eerste tot het besef zijn gekomen wat een kansloze rukkers het allemaal zijn waar het land helemaal niet op zit te wachten en het niemand ene fuck interesseren zou als ze ter plekke allemaal dood neervielen.

 2. Volksverrader Mark Rutte is precies het goede mannetje voor de Nederlanders: een gluiperige minister-president voor een even gluiperig volk. Een gluiperig volk dat (uniek in de wereld!) over een kliklijn beschikt en dat net als de moffen liever want veiliger omlaag trapt dan omhoog.

 3. Dus u komt niet meer terug?

  Wat uw vraag betreft is het antwoord simpel naast de antwoorden die u zelf al geeft: Omdat de verkeerde mensen dit soort dingen oppakken en zich opwerpen als leiders waardoor het teveel gaat stinken naar alternatief in plaats van een brede volksbeweging. Dat gebeurde ook al bij #wherearechange of hoe die mislukte poging ook moest heten.

Geef een reactie