NEDERLAND OP DE RAND VAN BURGEROORLOG; POLITICI IN GREEP VAN DE ANGST; OPEN BRIEF AAN PLASTERK

POLITICI KUNNEN NIET MEER HET WOORD VOEREN OP OPENBARE BIJEENKOMSTEN * POLITIE NU PRIVE-BEWAKINGSDIENST VAN CORRUPTE PLUNDER- EN PEDO-‘ELITE’ * ‘ELITE’ PROBEERT BURGERS OPNIEUW MET KLUIT IN HET RIET TE STUREN: ‘ENQUETES EN INSPRAAK‘ * WANHOOP, ANGST, PANIEK: DE ‘ELITE’ IS REDDELOOS, REDELOOS, RADELOOS

[wp_ad_camp_1]

De bijeenkomst werd eerst geschorst doordat burgemeester Aboutaleb het onmogelijk werd gemaakt om te spreken, later moesten de ME en politie eraan te pas komen. Drie mensen die met stenen naar politiewagens gooiden, zijn aangehouden. In your face. Maar in plaats van het enige juiste te doen -luisteren naar het volk- doet de ‘elite’ precies het tegenovergestelde: demoniseren van de ‘agressie’ tegen de ‘politici’ die -volgens de elite- ‘van het volk zijn’. Nederland staat op de rand van de burgeroorlog. Minister Plasterk, de lafste van allemaal, is het meest in paniek. Hieronder een open brief aan hem:

Open brief aan Ronald Plasterk

Dat had je beter niet kunnen zeggen, Plasterk: “blijf met je tengels van onze politici af.” Een vrij domme opmerking van iemand die toch aardig heeft doorgeleerd en die ongetwijfeld de nodige mediatraining heeft ondergaan. Er klinkt onzekerheid in door, maar ook een beetje angst. Prima, want je wordt dus onzeker door wat er allemaal om je heen gebeurt. Dat is goed nieuws, want het leek erop dat je net als je collega’s overdekt was met een dikke laag teflon en de wens van de burgerij aan je laars lapte. Dat zal je nog steeds wel doen, maar je denkt er nu misschien eerst een beetje over na.

Toen ik de opmerking las, moest ik meteen denken aan die alcoholische partijgenoot van je, Guusje ter Horst. Dat mens sprak ooit (in 2009) de onsterfelijke woorden: “Er is een verschil tussen wat het volk wil en wat de regering wil.” Jij bent duidelijk net zo’n “rooie regent”.

Maar wat bedoel je eigenlijk met “onze politici?” Op wie slaat dat bezittelijk voornaamwoord? Toch zeker niet op de kiezers? Misschien alleen op de PvdA: was het misschien een waarschuwing om al die sociaal voelende neoliberale sociaaldemocratische gemeentebestuurders met rust te laten? Of sloeg dat “onze” op politici van de PvdA én de VVD? Of misschien alleen op die politici die lid zijn van het wijdvertakte pedonetwerk? Je hebt alleen maar meer verwarring gesticht met het gebruik van dat “onze”, Plasterk.

Maar met deze ondoordachte opmerking heb je meteen ook duidelijk gemaakt dat Nederland inderdaad in handen is van een kleine kliek regenten. En jullie zijn nu dus bang. Dat is werkelijk goed nieuws.

Tot slot heb ik er nog een paar voor jou en je collega-regenten: “blijf met je tengels van onze vrijheden af,” “blijf met je tengels van onze e-mails af,” en “blijf met je tengels van onze centen af.”

De groeten,

Hans Vogel

17 Replies to “NEDERLAND OP DE RAND VAN BURGEROORLOG; POLITICI IN GREEP VAN DE ANGST; OPEN BRIEF AAN PLASTERK”

 1. Mispoes: PB BV kan (met ijskoud psychopathisch MISbruik van staatsmacht en backup van de USA/GB) van ieder individu, dus ook van jou, zo een in jouw ogen “deerniswekkende sloeber” maken.

  Psychopaten (psychische/religieuze integratie NIET mogelijk: ook de “vreze Gods” ontbreekt immers bij deze -door diepe en hoogst beroerd uitpakkende aberratie- vreesLOZEN, welk schouwspel bijv. Poetin momenteel ook opvoert) pissen voor hun projecten desnoods de keizer driedimensionaal van alle kanten in zijn gelaat als ze hiertoe de kans krijgen. De “goudeerlijke” leider van “De Opstand” alhier, is een goed historisch voorbeeld.

  Dus waarom zouden ze het bij MK niet doen als hij een piepklein stukje van de rand van de sluier oplicht. Ze zijn immers (driedimensionaal verholen onder bijzonder liefdevolle dekmantels) ANTI waarheid en ANTI individu, 100% narcistisch.

  Dat ze dat bij mispoes dan kennelijk niet doen, zou hem normaliter toch te denken moeten geven.

  Dat doorgewinterd ultra-rechts, zoals prins Bernhard of Adolf Hitler, ooit werkelijk het -goed geïnformeerde- volk aan de macht gedacht heeft…..

  Goebbels staat in ieder geval als de vader van de allerbedenkelijkste volksmanipulatie bekend dacht ik. En volksmanipulatie is een elitaire houding bekend van….psychopaten.

  Liegen is immers het onthouden/stelen/vermoorden van de waarheid. Moord is ook diefstal (het stelen van het leven van een individu). Dat is het terrein van psychopaten.

 2. Mispoes: Er is geen sprake van democratie in PB BV maar wel van een kwaadwillend (!) gecreëerde, kenmerkend ZALIGE ‘adapted compensated’ psychopathische matrix, waarbij “Corporate psychopaths” denken dat ze elite regenten zijn of zouden moeten zijn:

  Bind, Torture, Kill en rokende puinhopen zijn steevast en keer op keer het resultaat van de fundamenteel cynisch volgehouden leugen 2 + 2 = 5, prins Bernhard was vanuit zijn diep gewortelde integriteit/trouw aan de goede zaak een illegale verzetsheld te Londen.

  En dat kan best (en moet ook z.s.m.) anders, maar…..volgens psychopaten niet natuurlijk.

 3. Politie(k) werkt voor elite en plundert het volk, dat gaat al eeuwen zo. Trollen worden ingehuurd om met stenen te gooien, tis allemaal nep net als geld en al die zg wetjes in naam van. Wees een vrij mens en negeer al die onzin, dan heb je ook geen last van naziepsychopaten.

 4. Poes Mis zegt:

  Ik vrees dat alleen in het hoofd van Micha sprake is van angst, paniek en wanhoop. De deerniswekkende sloeber is op de vlucht voor de politie en probeert zich in Ierland te verschuilen
  In zijn fantasie biedt alleen een burgeroorlog nog kansen.Kan jij niet zo vriendelijk zijn om je adres hier ergens achter te laten ik krijg namelijk er veel zin om een keer al je tanden uit je bek te slaan,irritante strontvlieg….

 5. Beste Hans Vogel,

  Dat Nederland wordt geregeerd door een elite regenten lijkt me een feit, dat was altijd al zo en het kan ook niet anders. De gedachte dat ‘das Volk’ een land adequaat kan besturen is een fantasie in socialistische en fascistische kring die nimmer gestalte kreeg of leidde tot onvoorstelbare narigheid.
  Het enige zinnige criterium is of die elite min of meer democratisch wordt gekozen en gecontroleerd en de kernwaarden van de rechtsstaat worden gehandhaafd. Dat lukt nooit helemaal maar Nederland behoort wereldwijd tot de landen die daar redelijk in slagen. Daarom is het ook een van de rijkste, veiligste en minst corrupte landen en geven de bewoners aan zich er overwegend gelukkig te voelen.

  We kunnen deze regering bij de volgende verkiezingen wegsturen, we kunnen malle Geert in het zadel helpen en we hebben een vrije pers die elk schandaal aan het licht kan brengen. Er is in de marge best wel kritiek uit te oefenen maar jouw verhaal is absolute onzin van een rare vogel die hoogstwaarschijnlijk, evenals Micha, niet in Nederland woont. Correct me if I’m wrong.

  1. ‘Das Volk’ nee, ‘die Politiker’ von heute? Flapdrollen horen in de beerput!
   Als het tricky wordt draaien b.v. ‘Het Miezerige mannetje’ samen met ‘de snotneus’ hun kont naar de wind, overigens als Wilders aan de macht zou komen zal het waarschijnlijk een Pyrrus overwinning zijn.

   De huidige kluit van flapdrollen hebben de echte macht ook niet onder controle. Ambtenarij is de werkelijke macht. Politici van vandaag zijn/zitten morgen in Brussel – VN – Nieuw bedachte functie.

   Staatsmannen of vrouwen bestaan niet meer, hooguit dhr.Putin.

 6. Kijk mensen, met zo’n brief kan een organisatie-crimineel als Ronald Plasterk straks niet meer zeggen “ich habe es nicht gewusst” maar moet hij beschamend toegeven “ich wollte es nicht wissen”. En dan is het voor NAZI’s -we zijn in ’45 nergens van bevrijd- niet meer mogelijk om de nek nog op tijd uit de strop te trekken.

 7. Heel goede en zeer gewaardeerde actie van onze Hans Vogel.

  Mij zijn ook de schellen van de ogen gevallen. Ik stem niet meer, ik bezit hun geld niet meer -behoudens voor lopende zaken- en maak verder geen gebruik van hun aanbiedingen. Klaar ermee!

  STEMMEN DAT IS ZAKEN DOEN MET TERRORISTEN EN KIEZEN UIT 17 SOORTEN POEP.

  “Spread the word”.

 8. Volgens Balkenende(Harry Potter)kregen we eerst het zuur en daarna het zoet,Het begint er op te lijken dat de man toch waarheid heeft gesproken….Het Zoet zal zijn,Dat het volk het overneemt

 9. Ik vrees dat alleen in het hoofd van Micha sprake is van angst, paniek en wanhoop. De deerniswekkende sloeber is op de vlucht voor de politie en probeert zich in Ierland te verschuilen
  In zijn fantasie biedt alleen een burgeroorlog nog kansen.

 10. Wat voor contraptie maalt er onder de dekmantel-hoed van Plasterk en onder de milde ‘soothing voice’ van Aboutaleb.

  Dat zou ik graag onderzocht willen zien.

 11. Als de mensheid een jammerende abominatie wordt, maakt dat voor psychopaten niets uit. Zolang zij er maar de macht en controle over hebben:

  Grenzenloze optelsom van ware krankzinnigheid.

  Ook geen echt familie-gevoel (behalve evt. geacteerd).
  Winston Churchill had bijv. verre familie in Dresden, maar psychopaten vermoorden ook hun eigen ouders gruwelijk zonder verhoging van de polsslag.

  Verder zijn ze wel nepotistisch, een soort corrupt/baatzuchtig “familiegevoel”. Zo worden Oranjes in vredestijd altijd wel ergens aan goedbetaalde sinecures geholpen.

  De ellende en typisch rokende puinhopen van een burgeroorlog laat ze volkomen koud.

 12. Burgeroorlog is zo lomp allemaal, niet chirurgisch en men gooit het kind met het badwater weg.

  Bovendien zitten psychopaten na een burgeroorlog zo weer op je nek, als er niet gericht bij getest en uitgenomen gaat worden.

  De Franse Revolutie heeft bijv. Napoleon opgeleverd. Dan was Marie-Antoinette met haar (smaakvolle) spilzucht, voor Frankrijk nog stukken goedkoper.
  Van de regen in de drup dus.

  Psychopaten zijn totaal vreesloos (ook geen normale doodsangst want immers ‘dead inside’) en vinden het helemaal niet erg als de empathieloos/genadeloos/gewetenloos uitgeperste bevolking doordraait en, schietend in eigen voet, de hele bliksemse boel kort en klein slaat.

  De macht en controle blijft (of komt vanzelf weer
  terug) bij hen.

 13. Aangezien intelligente psychopaten niets in de weg wordt gelegd, ja het huidige onderwijssysteem psychopaten in de watten legt, kunnen ze “doorleren als Mengele”. Dat moet gestopt worden, want het zal zonder enige verhoging van de polsslag TEGEN de mens(elijk)heid misbruikt worden.

  Met “ONZE” doelt Plasterk duidelijk op koning (kan dat) Willem, de ware kleinzoon van de hoogverraderlijke SS’er, aangezien de “vrije verkiezingen” slechts een van de dekmantels vormen voor Bernhards, sinds 1945 hier geïnstalleerde, ‘adapted compensated’ SS dictatuur, als vazalstaat van de USA/GB (meer in het bijzonder: de horror slachters van Dresden -waar SS psychopaat Bernhard een grote verwantschap mee moet hebben gevoeld- binnen die administraties aan de touwtjes trekkend dan).

  Zit onder ‘soothing voice’ Aboutaleb niet eigenlijk een hondsbrutaal iets te broeden, zo vraag ik mij wel eens af.

  Meten is weten……

 14. De linkse elite in dit land is van God los, enigszins vergelijkbaar met de Russische revolutie 1917 Februari en Oktober van dat jaar.

  De opstand van de basis was volkomen begrijpelijk doch na eenmaal aan de macht te zijn waren / werden ze geen haar beter dan te leven onder de Tsaren.

  Macht corrumpeert zegt men zie hier in Nederland maar kijk ook naar Brussel.

Geef een reactie