NEDERLAND TEN ONDER: JORIS DEMMINK VERWOEST OOK DE BELASTINGDIENST

DE ANALYSE IS DWINGEND: NA HET AFTREDEN VAN STEUR ALS GEVOLG VAN DE PEDO-CHANTAGE MET DE DEMMINK-DOSSIERS ZIET DE ELITE HET ALS ONDENKBAAR DAT OOK DE TOTAAL INCOMPETENTE WIEBES HET VELD MOET RUIMEN * EEN TWEEDE VVD-BEWINDSMAN BINNEN EEN WEEK VLAK VOOR DE VERKIEZINGEN ZOU DE VVD VERWOESTEN * DAAROM KRIJGT WIEBES DE KANS -‘DANKZIJ’ DEMMINK- DE BELASTINGDIENST DEFINITIEF OM ZEEP TE HELPEN EN NEDERLAND DE LAATSTE ZET TE GEVEN DE AFGROND IN

Eric Wiebes, de staatsecretaris van belastingen, ontpopt zich precies zoals we eerder schreven in alle opzichten als een tweede Camiel Eurlings. Met dit verschil dat het ‘pedo-profiel’ van Wiebes stukken lager is dan dat van Eurlings. Maar de verwoestingen die de ‘wonderboy’s’ in Nederland aanrichten, toegejuicht door een krankzinnige Mark Rutte die naarmate zijn mensen meer schade aanrichten meer ‘vertrouwen’ in ze krijgt, zijn helemaal vergelijkbaar. Vanavond is er een ‘Steur-debat’ maar nu met Wiebes als patiens. Maar van ‘hogerhand’ is reeds besloten dat de clown niet mag aftreden. Dat zou namelijk het einde van pedopartij VVD betekenen…. De bescherming van Demmink en de pedo-netwerken zou dan wegvallen en dan zou de ‘ramp’ voor ons land niet meer zijn te overzien… Het is weer een gevalletje van Troika hier, troika daar, maar nu is geen mens van vlees en bloed die uit de slee wordt gegooid, maar een instituut, de Belastingdienst.

2 Replies to “NEDERLAND TEN ONDER: JORIS DEMMINK VERWOEST OOK DE BELASTINGDIENST”

  1. In vervolg op mijn vorige reactie:

    Temeer daar psychopaten soms als een soort lispelende met hun tongetje friemelende reptilian (vanwege hun onmenselijke morele debiliteit) op de ondeskundige beschouwer met name een wat zielige, infantiele en incompetente indruk maken……die echter LEVENSBEDREIGEND is en ook ijskoud over lijken gaat van normale (!) mensen die het openbaar bestuur op het lijf is geschreven.

  2. “Pedofilie” van dit extreem naargeestige type, komt meestal voor als comorbiditeit van psychopathie.

    Wiebes zou, zoals allen die (wellicht ongezonde) belangstelling hebben voor openbare dienst en bestuur, GETEST moeten worden.

    Je bent een rund, als je met vuurwerk stunt.

Geef een reactie